OFFLINE

Rangsorba állítottuk Madonna legmenőbb szereléseit

2015. november 27., péntek 12:00

Madonna megkerülhetetlen stílusikonná gyúrta ki magát a karrierje során, így ha már az énektudásáról semmi klasszat nem tudunk elmondani, azt feltétlenül megérdemli, hogy megemlékezzünk a legjobb szereléseiről. Persze a pop királynőjeként emlegetett énekesnővel is megesik olykor, hogy mellényúl és nem odaillő vagy korban nem passzoló kreációkban indul a vörös szőnyeges eseményekre és fellépésekre, aminek köszönhetően számos alkalommal került már kellemetlen helyzetbe az elmúlt harminc évben.

A Huffington Post összeállítását alapul véve rangsorba állítottuk a nyolcvanas évek eleje óta töretlenül népszerű híresség ruhakölteményeit. Kattintson a galériára és nosztalgiázzon velünk együtt a legendássá vált Jean Paul Gaultier féle hegyes melltartón, a kilencvenes évek elejére jellemző Marilyn Monroe korszakon vagy az énekesnő tavalyi Grammy-s szerelésén, amit utólag talán még maga Madonna is röhejesnek tartott. Íme a legjobb 25 szett, a legbénábbaktól a legmenőbbekig!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta