OFFLINE

Ikea ágyneműre hajaz a Gucci virágmintás öltönye

2015. november 27., péntek 17:28

A napokban rendezték meg az MTV American Music Awards-ot Los Angelesben, ahova köztudottan inkább mulatságos és figyelemfelkeltő ruhákban illik érkezni, mintsem csokornyakkendőben és kisestélyiben. Jól láthatóan a díjátadó hagyományait követte a One Direction nevű fiúcsapat ügyeletes szívtiprója, a banda kétségkívül legdivatorientáltabb tagja, Harry Styles is, aki kollégáival ellentétben egy merész virágmintás együttesben jelent meg a vörös szőnyegen.

A Gucci által tervezett csicsás darabban nem is lenne semmi kivetnivaló, ha a Metro.co.uk szemfüles szerkesztői nem lettek volna figyelmesek egy érdekes párhuzamra, miszerint az Ikeában is kapni hasonló mintás fehér és szürke ágyneműhuzatot. Az Alvine Kvist féle kollekcióért (paplan és két párnahuzat) ráadásul mindössze 9990 forintot kérnek a svéd márkánál, aminek köszönhetően akár az eredeti ár töredékéért is rittyenthetünk magunknak hasonló szettet, ha kedvünk tartja.

Az 1994-ben született énekes ruhaválasztásáról kering néhány érdekes elmélet a közösségi oldalakon, természetesen vannak, akik képtelenek elfogadni, hogy a nagy divatházak szerint egyszerűen ez a sikk, illetve roppant népszerűek azok a Twitterezők is, akik szerint Styles csak Kim Kardashian 2013-as Met Ball gálás kanapéruhája előtt kívánt tisztelegni virágmintás szettjével. A legtöbben viszont kifejezetten örültek neki, hogy kedvenc sztárjuk olyan ruhában jelent meg a rendezvényen, amiben ők aludni szoktak. A hasonlóságra remélhetőleg hamarosan reagálnak majd a Guccitól is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta