OFFLINE

Heti kedvenc férfiaknak: bakancs

2015. november 25., szerda 15:33

Ha már körképünkben megnézhették, hogy milyen bakancsokkal készülnek az üzletek télre, így arra gondoltunk, megmutatjuk azt is, hogyan viselhetik ezt a lábbelit. Három szettel készültünk: az egyik meglehetősen hivatalos, az utolsó sportos, a kettő közé pedig egy különleges is bekerült.

Mustár

Alapcipőnek egy 110 fontos Frank Wright cipőt választottunk az Asos-ról. Ehhez tökéletesen passzolnak a semleges színek (szürke és fehér), a szettet pedig a mustársárga, egyébként meglepően jó árú pulóver teszi különlegessé. Az óra első blikkre kicsit sokba kerül, de szerintünk még így is legalább kétszer olyan drágának néz ki.

Egy kis feltűnés

Nem azt mondjuk, hogy minden férfinak ilyen szettben kéne nyomulnia ősszel, de ha valaki szeretne különlegesebben öltözni vagy ellátogat egy divateseményre, oda még jól jöhet. A poncsóval még mi is barátkozunk, mert sokszor úgy néz ki, mintha plédbe bújtunk volna, de szerintünk itt pont jól fest.

Tipp: nem kötelező tökéletesen egyező színű övet és lábbelit viselnie!

Lazaság

Nekünk ez a szett a kedvencünk: valami hasonló télikabátot képzelünk el magunknak is (még nem találtuk meg az igazit), a táskára pedig szívesen bukkannánk egy hónap múlva a fa alatt. Bár a kötött sapka a bojttal gyerekesnek hat, de rendkívül praktikus - a You're too close (Túl közel vagy) feliratú pulóver pedig abszolút BKK-kompatibilis.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta