OFFLINE

Nézze meg az MTV AMA legjobb ruháit!

2015. november 24., kedd 14:27

November 23-án vasárnap este tartották meg Los Angelesben az MTV American Music Awards-ot: mint megszokhattuk, az MTV eseményeire inkább viccesen, mint elegánsan – vagy leginkább hasig dekoltálva – szokás felöltözni, így természetes, hogy most sem jött el a nagyestélyik ideje a Microsoft Theater vörösszőnyegén.

Pont ezért túl sok kedvenc ruhánk nem lett a felhozatalból, de szerettük Selena Gomez vörös Givenchy estélyijét és nekünk Gwen Stefani kicsit furcsa, bugyivillantós ruhája is tetszett. Gigi Hadid fűzős, fehér ruháját viszont már csak Jennifer Lopez szörnyű szettjéhez képest találjuk szépnek és így vagyunk több másik celebnővel is: Giuliana Rancic pókhálószerű estélyijét is csak Tove Lo fekete lyukacsos ruhájához képest lehet jónak találni, ahogy Kendall Jenner is leginkább húga mellett mutat jól a furcsa fekete szőrmével a nyakában. Nézze meg a galériában az AMA legjobban öltözötteit, és szörnyülködjön kicsit a rosszakon is, (akár a Velveten is)!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta