OFFLINE

Így koppinthatja férfiként az utcai divatot

2015. november 22., vasárnap 17:31

Van egy hírünk, ha hozzánk hasonlóan szereti a street style fotókat: most nemcsak kiválasztottunk hármat, de azt is megmutatjuk, hogy a hazai (vagy Magyarországra is szállító) üzletek közül honnan szerezhet be olyan ruhadarabokat, amelyek segítségével szinte tökéletesen leutánozhatja őket. A termékek fotója és listája mellett minden szettnél leírjuk azt is, hogy miért esett pont arra a választásunk.

Föld színek

Nemrég megírtuk, hogy bizony van élet a feketén túl is - erre tökéletes példa a fotón látható tervező, Mr. Raro szettje is, aki a föld színeket keverte egy kis barnával és kékkel. Amiért szeretjük ezt az összeállítást az az, hogy annak ellenére, hogy nincs benne fekete, teljesen évszakhoz illő és egyáltalán nem rikító - látszik, hogy teljes mértékben átgondolt. 

Jó hír, hogy a szett darabjait (a kabátot leszámítva) 18 ezer forint alatt megúszhatja - ha pedig mindegyiket beszerezné, akkor 80 ezerből letudhatja. A mi kedvencünk a dzseki, illetve a nadrág - ugye nem is kell magyaráznunk, hogy utóbbi miért?

Téglavörös részlet

Ezt az összeállítást azért válogattuk be, mert ha nem szereti a feltűnést, csak simán elhagyja a kabátot és úgy is működik. Ha azonban szereti a "letisztult szett egy kis csavarral" elvet, akkor örülni fog, ugyanis ezt a kabátot elég sokféleképpen viselheti - például ezzel a garbó-pamutnadrág párossal is. Úgy néz ki, a fehér tornacipőről nemcsak mi, de a "civil" modellek sem tudtak lekattanni - itt Oliver Cheshire viseli, a következő montázson pedig Justin Sterling.

A tavaszias novemberi napokra

November első pár napja elkényeztetett minket, ezért mutatunk egy szettet arra az esetre, ha folytatódna a 16-18 fokos "ősz". Persze sokaknak ilyenkor a póló-bomber páros már nem elég, ők nyugodtan vegyenek fel pluszban egy pulóvert vagy egy kardigánt, a szett ugyanúgy működni fog. Valamiért itt is a dzseki a kedvencünk - egyrészt kiélhetjük vele a 70-es évek mániánkat, másrészt 20 ezer alatt megúszhatjuk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta