OFFLINE

Megvan a megoldás, ha mindig is szeplőket akart

2015. november 21., szombat 08:55

Mesterségesen is lehetnek szeplői, legalábbis ha elég pénz gyűlik össze arra a projektre, amire a Kickastarteren gyűjtenek pénzt. Ha elég támogatót gyűjt össze a projekt, stencilekkel tud magának szeplőket alkotni. Év elején már a MAC is arról beszélt, hogy szeplősnek lenni menő, úgyhogy rajzoljon, ha nincs. Vagy megpróbálkozhat saját maga készíteni szeplőstencilt. 

A Freck Yourself  gyakorlatilag egy sablon. Egy szeplősre lyukasztott ragasztótéteget illeszt az arcára, rákeni a festéket majd miután lehúzta a stencilt, marad a műszeplő. Egészen 48 órán keresztül.  Az internet egyik fele imádja, akik használják, arról számoltak be, hogy milyen üdének és fiatalosnak érzik magukat a szeplőtől. Azok viszont, akiknek eredeti szeplői vannak, nem tudják hova tenni a lelkesedést: "Engem gyerekkoromban csúfoltak a szeplőim miatt, azt mondták olyan, mintha koszos lenne az arcom. Most meg műszeplőt árulnak?"

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta