OFFLINE

Megint duplázott Katalin

2015. november 20., péntek 15:28

Katalin rendszeresen felvesz egy ruhát többször, miért ne tenné, nincs ebben semmi különös: mégis, az egész világsajtó beszámol róla, ha ez megtörténik. Most épp szerdán sütötte el a ruha-újrahasznosítást a hercegné, ugyanis egy olyan szürke Matthew Williamson szettet vett fel, amit 2012 áprilisában, azaz több mint 3 éve már láthattunk rajta.

November 18-án egyébként Katalin a Place2Be konferenciára volt hivatalos, és úgy döntött, nem csak a ruhát, hanem azt a cipőt és táskát is előveszi újra, amit 2012. április 25-én egy filmpremieren már hordott. Nincs sok különbség a képek között a 3 és fél éven kívül: most novemberben irtóra fújt a szél, ezért készült pár vicces kép a hercegnéről, 2012. áprilisában meg esett az eső és ott volt Vilmos is. Nézze meg a galériában, milyen nyomtalanul múlik az idő!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta