OFFLINE

Melyik celebnőn jobb a Balmain x H&M?

2015. november 16., hétfő 08:47

Valószínűleg emlékszik még arra, hogyan tépték egymást az emberek november 5-én a Vörösmarty téren azért, hogy egy (vagy több) BalmainxH&M cuccot vegyenek. A földi halandókkal szemben a celebeknek egyrészt ezt a tortúrát nem kellett átélniük, másrészt hetekkel vagy akár hónapokkal a debütálás előtt hozzájutottak bizonyos ruhadarabokhoz. Mivel csak néhány húzódarabot adott a világnak a kollekció, így várható volt, hogy több híresség duplázik majd - és mivel így is lett, gyorsan párba is állítottuk őket, hogy ön eldönthesse, kin mutat jobban a százezres (vagy esetenként közel egy milliós) ruha. 

A fekete gyöngyös blézer

Kin jobb?

 • 1012
  Jenner
 • 336
  Ora

Ha gondban lenne azzal, hogy mivel viselje a százezres blézert, segítenek a celebnők: semmivel Felsőt ugyanis nem kell hozzá venni és mivel takarja a feneket, ezért a combcsizma elég alulra. Legalábbis így viselte Kendall Jenner, amikor még májusban (tehát a kollekció megjelenése előtt fél évvel) felvette a Billboard zenei díjátadóra. Egyébként ez volt az első alkalom, hogy láthattuk, milyen irányt kap majd az együttműködés - a jeles alkalomra Jenner sötét körmöket és lenyalt hajat kapott.

Nem tudjuk, hogy Rita Ora különálló vagy egybefüggő hálós aláöltözetet vett magára, mindenesetre a dekoltázsát, a kézfejét és a combjait is azzal "takarta". Ő a Unicef estjére látogatott el a dizájnerkollekciós ruhadarabban, ami annyira megihlette őt, hogy kislányosan befont hajába is került a gyöngyökből.

Három év különbség

És itt?

 • 260
  Lala Anthony
 • 1010
  Ellie Goulding

Azt hitte, a francia divatház a legújabb divatot tolta bele a svéd márkával közös kollekciójába? Sajnos nem: Lala Anthony ugyanis három évvel ezelőtt, 2012-ben viselte azt a Balmain-ruhát, aminek a klónja idén november 5-én a boltokba került. Egyébként kísérteties a hasonlóság, úgyhogy ha valaki akkor lemaradt vagy éppen nem volt milliomos akkor, az most elég jól járt - feltéve, hogy jutott neki belőle. Anthony egyébként fekete magassarkúval, sárga körmökkel és zöld köves gyűrűvel viselte.

Ellie Gouldingra október 20-án, a kollekció New York-i bemutatójának estéjén adták a már említett dresszt, a lábaira pedig a hasonló márkacímkével rendelkező magassarkú került. Amúgy csak szerintünk előnytelen kissé ez a szabás?

Övvel vagy öv nélkül?

Kinek áll jobban?

 • 1105
  Kylie Jenner
 • 155
  Anna Dello Russo

Utolsó párosunkat Kylie Jenner és Anna Dello Russo alkotja - közös bennük, hogy mindkettőjüknek a fekete-arany-fehér, madárkával díszített ruha jutott. Mindketten combcsizmával viselték (micsoda meglepetés), de Jenner még annyival próbálta felturbózni a minta miatt egyébként sem visszafogott szettjét, hogy felvett egy fekete-méregzöld övet amikor ellátogatott a New York-i estre. Arca szokás szerint kifejezéstelen volt, haját pedig fent kettéválasztotta. Anna Dello Russót Olaszországban fotózták le és mivel semmi mást nem viselt, csak a kollekció két darabját, így konkrétan szendvicsemberként működött aznap este.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta