Madárfészek férfihajban az új dili!

Oké, én láttam már ilyet kislányok hajában például ritmikus sportgimnasztika bemutató órán, de meg nem fordult volna soha a fejemben, hogy viszontláthatnám akár a férjemen is. Pedig micsoda szörnyen korlátolt soviniszta vagyok, amikor itten van az élő példa arra, hogy a felcsatolható műkontyot bizony pasik is előszeretettel hordhatják. 

c700x420
groupon.com

A Mashable erről azt írja, hogy akárhogy is szeretnénk, hogy ne így történjen, a férfikonty valamilyen formában örökre létezni fog, mondjuk nekem az eredetivel komolyan semmi bajom. Ezt viszont tényleg nehezen tudom értelmezni, hiszen pont arra, hogy elfedje az esetleges kopaszodást, totálisan alkalmatlan, ráadásul inkább csak akkor célszerű hordani, ha olyan társaságba megyünk, akikkel hosszú évek óta nem találkoztunk. 

Isteni szerencse, hogy ehhez képest állítólag egyáltalán nem bonyolult a használata, csak összegyűjtjük a hajunkat a fejünk tetejére (már ha van mit összegyűjteni ugye), felcsatoljuk a csini férfikontyunk egyetlen laza mozdulattal, aztán meg kell tűzzük hullámcsattal, és már indulhatunk is! Vörösöknek szomorú hír lehet, hogy egyelőre csak szőke, fekete és barna alapszínekben kapható, azt nem tudni, hogy bírja-e a hajfestést... Nos, ön mit gondol a kamu férfikontyról? Venne egyet, vagy inkább röhögne rajta? Menő vagy ciki?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1430) (1598) Ciki!
Mustra