Így hordja a bőrnadrágot!

Bár az idei szezon egyik legnagyobb és legmegosztóbb nadrágtrendje kétségkívül a bokaverdeső trapézfarmer, azért továbbra is menőnek számítanak az olyan klasszikusok, mint a jó ideje divatban tartott bőrnadrág, amit szinte bármivel kombinálhatunk napjainkban. A hajtás után megnézheti, hogy mivel érdemes és mivel nem ajánlott viselni a legtöbb nő ruhásszekrényében megtalálható darabot!

Menő farmerdzsekivel kombinálni

A bőrnadrágot valahol az elegáns és a sportos stílusú ruhadarabok közé érdemes belőni, így nem kérdés, hogy mennyire jól mutat az olyan kontrasztos anyagokkal is, mint például a szintén örökzöldnek számító farmer. A farmeres - bőrnadrágos szetthez a laza, fekete, szürke vagy fehér pulóverek és a megunhatatlan Converse cipők és csatos bokacsizmák passzolnak leginkább.

Nem menő bőrdzsekivel viselni

Szuper, ha van egy motoros dzseki is a szekrényünkben, de azért ügyeljünk rá, hogy ne akkor vegyük ki onnan, mikor bőrnadrágban indulnánk el otthonról. Ellentétben a farmert-farmerrel megjelenéssel, ez a párosítás bőr esetében nem működik. Sőt, tetőtől-talpig bőrbe öltözve inkább tűnünk egy motorosbanda tagjának, mintsem egy divatrajongó városi nőnek.

Menő nőies pasztellszínekkel kombinálni

Friss, elegáns és nagyon nőies hatást kelt, ha a durva bőranyag fölé halványrózsaszín, púderkék, mentazöld vagy ibolyalila felsőrészt választunk. Egy ilyen összeállításban már nem tűnünk úgy, mintha egy szombat esti punkkoncertre indulnánk, sőt bátran elmehetünk benne dolgozni is, ha kedvünk tartja.

Nem menő a pasztellszínű bőrnadrág

Míg a felsőrészek esetében működnek ezek a halvány színek, addig a bőrnadrágoknál inkább maradjunk az olyan sötét árnyalatoknál, mint a bordó, a sötétkék vagy a fekete.

Blézerrel is menő

Egy jól szabott blézer, legyen az fehér, fekete vagy szürke, nagyszerű választás a bőrnadrág mellé. A kontúros hatást keltő együtteshez manapság már nem feltétlenül kell jólfésült kontyot, blúzt és körömcipőt viselni, a hétköznapokban simán viselhetjük, kiengedett kócos hajjal, edzőcipővel és egy lazább pólóval is.

Az irodában viszont más a helyzet

Bár az elmúlt években egyre több iroda lazított az öltözködési szabályain, azért a legtöbb munkahelyen a vezetőség preferálja, ha nem úgy járkálunk fel-alá az ügyfelek között, mint aki másnaposan esett be dolgozni. Szóval hagyjuk a bohém hatást keltő edzőcipő-bőrnadrág-blézer kombinációt a szabad estékre és egy elegánsabb zakót, valamint magassarkút viseljünk a bőrnadrághoz a munkahelyen.

Bő inggel és tunikával is működik

Stílusos hatást kelt egy minőségi anyagból készült, bő szabású inggel kombinált bőrnadrág. A leginkább kék vagy fehér színű ingekkel működő együtteshez jól mennek a hegyesorrú cipők és az olyan laza, de divatos kiegészítők, mint például a hátizsák.

Haspólóval tilos

Míg a csinos, túlméretezett blúzokkal remekül harmonizál a bőrnadrág, addig a köldök felett elvágott felsőrészekkel inkább ciki, mint menő viselni. Ezt a szabályt még a legízlésficamosabb celebnők is tudják, nem véletlenül nem bőrnadrágban mutogatják szemrevaló hasizmaikat a vörös szőnyeges eseményeken.

Legyen kicsit rendetlen

Az idei szezonban, sőt 2016 első felében is trendinek számítanak majd a gyárilag gyűrött felsők és a melegítőnadrágnak tűnő nadrágok, aminek köszönhetően bővebb szabású bőrnadrágok is kaphatót a boltokban – írja a Glamour.com. A fazont elegánsabb irodista blúzokkal és klasszikus fehér pólóval is ajánlott viselni, ahogy bakanccsal és szupernőies szandállal is divatos ezekben a hónapokban.

Azért ne keltsünk túl sportos hatást

A bőrből készült játszósnadrág esetében ragaszkodjon ahhoz, hogy alkalmi kiegészítőkkel kombinálja: kerülje a túl sportos hatást keltő kiegészítőket, a futócipőket vagy a grafikai nyomatos pólókat. Végülis nem az edzőterembe készül, csak szeretné követni a divatot. Kattintson a galériára és nézze meg, hogyan hordják a bőrnadrágot a hírességek és a bloggerek!

Oszd meg másokkal is!
Mustra