OFFLINE

Idén se hagyja ki a hazánk egyik legmenőbb online magazinját!

2015. november 5., csütörtök 18:18

Megjelent a fiatal és feltörekvő hazai tehetségekre fókuszáló Philosophy legújabb, hatodik kiadása. Boldov Eszter és csapata ezúttal dupla címlappal rukkoltak elő, az ingyenes magazin borítóján ugyanis Iana Godnia és Jessica Burley látható, akik számos nemzetközi divatlap elején megfordultak már az elmúlt években. Sőt, Burley a szeptemberi divathét alatt helyet kapott többek között a Chanel, a Valentino, a Carven és Giorgio Armani kifutóján is.

Iana Godnia a Philosophy borítóján.
Iana Godnia a Philosophy borítóján.
Fotó: Philosophy Magazine

Az őszi-téli kiadás címe és témája ezúttal a Perfect Timing volt, melyet különféleképpen értelmeztek a hazai és külföldi fotósok, mint például Károlyi György, Barna Bálint, Dimitri Hyacinthe, Nicolas Kantor vagy Máté Balázs. A remek divatanyagok közül talán Luca Orsolya sorozata volt az egyik kedvencünk, a Tokióban lőtt fotókon a 24 éves Yuka Mannami látható, akiről egyébként többet is megtudhatunk az új generációs modelleket bemutató cikkben.

A Perfect Timing című kiadás foglalkozik a múzsák szerepével és a divatvilág előtt álló változásokkal is, valamint interjút olvashatunk a csíkszeredai bányászfaluból származó Kiss Adriánnal, aki ma már a londoni művészvilágban is bennfentesnek számít és akinek 'Sunfucked' című kiállítását a Horizont Galériában lehet megtekinteni. Az ismét izgalmasnak ígérkező kétnyelvű lapot ide kattintva töltheti le.

Jessica Burley a magazin másik címlaplánya
Jessica Burley a magazin másik címlaplánya
Fotó: Philosophy Magazine

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta