OFFLINE

Heti kedvenc: kapucnis pulóver kicsit másként

2015. november 4., szerda 10:15

Kényelmes, praktikus, ősszel és télen ideális viselet, és több van benne mint gondolná. A hajtás után mutatunk pár szettet, amiből inspirálódhat. 

Ha szeret szoknyát viselni, de azért annyira nem akar kiöltözni, akkor blúz helyett megteszi e heti kedvencünk, a magas sarkút pedig cserélje le egy fehér tornacipőre, aminek most nagy divatja van és a kis kézitáskát pedig egy kisebb (mű)bőr hátizsákra. 

Ez a réteges öltözködés szezonja, és kabát helyett vagy akár alá is vehet kapucnis felsőt. Igen, még akkor is, ha miniruhát, garbót és bokacsizmát visel, így egy pillanat alatt lazább és fiatalosabb lesz az összeállítása. Igaz, ha vigyáznia kell a frizurájára, akkor mégsem ez a legjobb megoldás.

Lehet már kapni csipkegalléros vagy - szegélyű melegítőfelsőt is, ami persze csak haladóknak ajánlott, de ahhoz csak egy egészen pici bátorság kell, hogy egy sima kapucnis felsőhőz felvegyen egy egyszerű fehér blúzt. Ha mégsem éri be ennyi merészséggel, akkor a pöttyös nadrág és a színben passzoló tornacipő is jöhet. 

E heti kedvencünk mellé a farmernadrág eléggé adja magát, de mi lenne, ha egy sportcipő helyett egy feltűnőbb papucscipőt venne fel, a szürke/barna/fekete szövatkabát helyett pedig egy mintás felöltőt?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta