OFFLINE

Fokozódik a Star Wars őrület. Íme a sci-fi ihlette cipő kollekció!

2015. november 4., szerda 09:40

Ahogy az várható volt, alig egy hónappal a nemzetközi világpremier előtt fokozódik a Star Wars láz. Már szeptemberben beszámoltunk arról, hogy a Star Wars lesz az idei szezon egyik legnagyobb durranása a divatvilágban, ami többek között annak tudható be, hogy december 18-án mutatják be az amerikai sci-fi legújabb alkotását, a Star Wars: Az ébredő Erő című filmet a mozikban. Természetesen nemcsak a luxusházak ontják magukból a legendás Star Wars ihlette dizájnerruhákat, hanem az olyan kicsit alacsonyabb árkategóriába tartozó – de semmiképp nem középkategóriásnak nevezhető – cipőmárkák is, mint például az Irregular Choice, mely igencsak sajátos formában dolgozta fel R2-D2, C-3PO, Yoda, Dart Vader vagy éppen Csubakka karaktereket a 12 darabos, limitált kollekciójában.

A The Gloss információi szerint az imádnivaló fagylalttölcséres és egyéb Lol-core stílusú cipőkkel befutott londoni márka online boltjából szinte percek alatt elkapkodták a 110-275 fontra, azaz 48.213-120.526 forintra beárazott lábbeliket, de kis szerencsével talán még le lehet csapni a kollekció egyik legbumfordibb darabjára, a télies Csubakka csizmára, a fénykard sarkú „Skywalker” fantázianéven futó platformra, vagy a Dart Vader-balerina cipőre. Ön mit gondol a leleményes tervezők legújabb munkájáról, menőnek vagy inkább cikinek találja a Csillagok háborúja rajongókat megcélzó ormótlan cipőket? Szavazzon!

1196 szavazat 1025 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta