OFFLINE

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, mekkora melltartót vegyek?

2015. november 2., hétfő 13:00

A megfelelő méretű és formájú melltartót nehéz kiválasztani és nagyon sok nő nem is tudja, milyen méretet kell leemelnie a boltok polcairól, hogy az megfelelően tartson, de sehol se legyen túl nagy, vagy éppen túl szoros. Ebben segít az okostükör, amit a hongkongi Rigby & Peller fehérneműket gyártó cég már nagy sikerrel használ. 

Több méregetés és próbálgatás helyett az okostükör előtt mindössze csak lassan meg kell fordulni és nem sokkal később már meg is tudja, hogy milyen méretű melltartók között keresgéljen. A vásárlónak a tükör előtt csak fel kell emelnie a kezeit és szépen lassan egy 360 fokos fordulatot kell vennie. A szerkezet ennyi idő alatt 140 mérést végez el, majd javasol egy ideális melltartóméretet. A cég vezetője szerint sokkal pontosabb eredményeket kapnak a tükör segítségével, mint mikor ők mérték meg a vásárlókat, ráadásul nagyon meggyorsítja a vásárlást is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta