OFFLINE

Celebnőkön vagy a kifutón jobbak a tavaszi szettek?

2015. november 2., hétfő 09:53

Igaz, hogy csak pár hete mutatták be a divatházak a jövő tavaszi-nyári kollekcióikat, a celebek természetesen már viselik is az ott látott ruhadarabokat. Többek között ez adta az ötletet, hogy egymás mellé állítsuk őket: mármint a hírességeket és a szettjük kifutós változatát. A hajtás után három képpárt talál: egy a Rodarte, egy az Oscar de la Renta, egy pedig Brandon Maxwell köré épül, tessék szavazni!

Sienna Miller és a Rodarte

Ki a jobb?

 • 368
  Sienna Miller
 • 257
  A modell

Nem tudjuk, hogy a fények vagy egy félresikerült hajfestés, de nem estünk szerelembe Sienna Miller szőke hajával. Cserébe a ruhája csodás: a függönyszerű anyagot apró flitterek díszítik, az összhatás pedig tökéletesen passzol a (nekünk egyébként nem annyira tetsző) strasszos Christian Louboutin-magassarkújához. Miller egyébként nem vitt magával táskát, amikor ellátogatott a nálunk október 22-től látható Ételművész New York-i bemutatójára.

A Rodarte kifutóján hosszú ujjú verzióban és csipkeleggingsszel láthattuk a ruhát, amihez a tervezők kicsit nagyis fazonú, egyébként ezüstös magassarkút választottak. A diszkrét dekoltázs mellett nagy kedvencünk a modell hajszíne és a "nincs smink" sminkje is.

Carey Mulligan és az Oscar de la Renta

És itt?

 • 126
  Mulligan
 • 504
  A modell

Úgy látszik, ez egy premierekben gazdag időszak: Carey Mulligan például A szüfrazsett bemutatójára viselte ezt a halvány orgonalila Oscar de la Renta-ruhát, amihez egy szürke velúros magassarkút húzott fel. Ha már Miller hajába is belekötöttünk, megírjuk, hogy nekünk – valószínűleg a világos bőre miatt – jobban tetszik Mulligan szőkén, az viszont mindenképpen piros pontot érdemel, hogy feltűzette, így a ruha tudott érvényesülni. A színésznő a szettet natúr körmökkel, bordó ajkakkal és hangsúlyos fülbevalóval egészítette ki.

A hangsúlyos ajkak a modellnél is előkerültek és itt is felkonyolták a frizurát. Nem vagyunk hívei a tetőtől talpig egy színnek, viszont annyira szép ez az árnyalat, hogy nem bánjuk, hogy a cipőn is visszaköszön.

Kristen Wiig és a Brandon Maxwell

Na és itt?

 • 204
  Kristen Wiig
 • 416
  A manöken

Ez a púderszínű együttes pontosan az, amiről elképzelni nem tudjuk, hogy a modellen kívül bárki másnak jól áll-e – és persze kiderül, hogy a sejtésünk abszolút jogos. A jóalakú Kristen Wiigből például egy csapásra Oscar-szobrocskát csinált, amikor ellátogatott a Nasty Baby bemutatójára október 19-én. Azt sajnos nem látjuk, hogy milyen cipőt húzott a lábaira, azt viszont igen, hogy nude körmöket festett magának és az arany ékszerek közül válogatott.

Brandon Maxwell modellje egy fentebb végződő nadrágot kapott, így látszik, hogy rá fekete magassarkút adtak az eléggé szűk kifutón. A nude körmök itt is befigyelnek, viszont Wiig sminkjével ellentétben a manökené annyira natúr, hogy már-már szinte élettelen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta