Celebnőkön vagy a kifutón jobbak a tavaszi szettek?

Igaz, hogy csak pár hete mutatták be a divatházak a jövő tavaszi-nyári kollekcióikat, a celebek természetesen már viselik is az ott látott ruhadarabokat. Többek között ez adta az ötletet, hogy egymás mellé állítsuk őket: mármint a hírességeket és a szettjük kifutós változatát. A hajtás után három képpárt talál: egy a Rodarte, egy az Oscar de la Renta, egy pedig Brandon Maxwell köré épül, tessék szavazni!

Sienna Miller és a Rodarte

Ki a jobb?

Nem tudjuk, hogy a fények vagy egy félresikerült hajfestés, de nem estünk szerelembe Sienna Miller szőke hajával. Cserébe a ruhája csodás: a függönyszerű anyagot apró flitterek díszítik, az összhatás pedig tökéletesen passzol a (nekünk egyébként nem annyira tetsző) strasszos Christian Louboutin-magassarkújához. Miller egyébként nem vitt magával táskát, amikor ellátogatott a nálunk október 22-től látható Ételművész New York-i bemutatójára.

A Rodarte kifutóján hosszú ujjú verzióban és csipkeleggingsszel láthattuk a ruhát, amihez a tervezők kicsit nagyis fazonú, egyébként ezüstös magassarkút választottak. A diszkrét dekoltázs mellett nagy kedvencünk a modell hajszíne és a "nincs smink" sminkje is.

Carey Mulligan és az Oscar de la Renta

És itt?

Úgy látszik, ez egy premierekben gazdag időszak: Carey Mulligan például A szüfrazsett bemutatójára viselte ezt a halvány orgonalila Oscar de la Renta-ruhát, amihez egy szürke velúros magassarkút húzott fel. Ha már Miller hajába is belekötöttünk, megírjuk, hogy nekünk – valószínűleg a világos bőre miatt – jobban tetszik Mulligan szőkén, az viszont mindenképpen piros pontot érdemel, hogy feltűzette, így a ruha tudott érvényesülni. A színésznő a szettet natúr körmökkel, bordó ajkakkal és hangsúlyos fülbevalóval egészítette ki.

A hangsúlyos ajkak a modellnél is előkerültek és itt is felkonyolták a frizurát. Nem vagyunk hívei a tetőtől talpig egy színnek, viszont annyira szép ez az árnyalat, hogy nem bánjuk, hogy a cipőn is visszaköszön.

Kristen Wiig és a Brandon Maxwell

Na és itt?

Ez a púderszínű együttes pontosan az, amiről elképzelni nem tudjuk, hogy a modellen kívül bárki másnak jól áll-e – és persze kiderül, hogy a sejtésünk abszolút jogos. A jóalakú Kristen Wiigből például egy csapásra Oscar-szobrocskát csinált, amikor ellátogatott a Nasty Baby bemutatójára október 19-én. Azt sajnos nem látjuk, hogy milyen cipőt húzott a lábaira, azt viszont igen, hogy nude körmöket festett magának és az arany ékszerek közül válogatott.

Brandon Maxwell modellje egy fentebb végződő nadrágot kapott, így látszik, hogy rá fekete magassarkút adtak az eléggé szűk kifutón. A nude körmök itt is befigyelnek, viszont Wiig sminkjével ellentétben a manökené annyira natúr, hogy már-már szinte élettelen.

Oszd meg másokkal is!
Mustra