OFFLINE

5 öltözködési trükk, amitől soványabbnak tűnik

2015. november 2., hétfő 13:41

A hírességek nagy része tisztában van azzal, hogy melyek azok a fazonok, anyagok és minták, amik slankítják az alakját, így nem véletlen az sem, hogy sok hiú celebnő gyakran ugyanolyan ruhát választ a vörös szőnyeges eseményekre. A Who What Wear összeállításából kiindulva készítettünk egy listát arról, hogy milyen ruhadarabokat érdemes beszereznie, ha el szeretné mismásolni a fogyókúrázást. Részletek a hajtás után!

1. Egyenes szabású, hosszú kabát

A darabot leginkább az olyan látványos hátsóval megáldott celebnők vetik be, mint például Kim Kardashian, akit gyakran kapnak lencsevégre ilyen szabású kabátokban. Szerencsére a fazon az elmúlt pár szezonban trendi volt ujjatlan változatban is, így a jó időben sem kell kétségbeesni, az extra hosszú mellény ápol és eltakar. Az Asos oldalán 82.50 fontot, azaz 35.676 forintot kérnek egy szürke színű hosszú kabátért, de a Mangóban is van hasonló, 29.995 forintért. A Zarában 14.995 forintba kerül egy ilyen átmeneti kabát, míg a H&M-ben 19.990 forintot kell otthagynunk érte.

2. Kiszélesedő szoknya

Ezt a fazont leginkább azok részesítik előnyben, akik úgy érzik, hogy telt a csípőjük vagy vastag a combjuk. Reese Witherspoon például szinte csak ilyen kifelé bővülő vagy harangalakú szoknyában lép az utcára, de a Dj-ként és modellkent ismert Hannah Bronfman illetve a valóságshow celeb, Lauren Conrad is gyakran jelenik meg ilyen fazonú ruhában a rendezvényeken. Egy púderárnyalatú, bő szabású szoknyáért 9995 forintot kérnek a Mangóban, az Asos oldaláról pedig 38.956 forintért rendelhet A-vonalú, bőrhatású szoknyát.

3. Övvel átfogott derék

Az övvel átfogott derék nemcsak 38 vagy 40-es méret felett működik, nem véletlenül trükköznek vele az olyan tökéletes alakkal megáldott modellek is, mint Jourdan Dunn. A homokóra-alakot varázsló trükköt jól ismeri Eva Mendes és a Mad Menből ismert Christina Hendricks, de a kiegészítő idén jelen volt a divathéten is. Alexandra Richards a New York-i Michael Kors showra érkezett egy hetvenes évek stílusát idéző, övvel feldobott ruhában, míg Atlanta De Cadenet Taylor szinte egy ugyanilyen szerelésben ülte végig a Burberry bemutatót Londonban. Az előttünk álló időszakban trendinek számítanak majd a virággal és kígyóbőrrel beterített kiegészítők, az Asosnál például 18 fontért, azaz 7787 forintért csaphat le egy virágos övre, míg egy kígyómintás darabért 3595 forintot kérnek a Mangóban.

4. Monokróm szettek

Ha tetőtől-talpig ugyanolyan színű ruhában van, az vizuálisan megnyújtja alakját, tehát sokkal magasabbnak és karcsúbbnak tűnik mások szemében. Jól bevált trükk a hírességek körében, hogy kizárólag fehérben vagy feketében hajlandóak pózolni a kameráknak; Solange Knowles, Jessica Alba és Kate Upton is gyakran elsüti a klasszikus csalást a vörösszőnyeges eseményeken és a hétköznapokban egyaránt. A Zarában 17.995 forintba kerül egy fekete-fehér mintás kezeslábas, az Asosnál 45 fontot, 19.473 forintot kérnek egy harsányabb darabért.

5. V-nyakkivágású ruha

Bár menő a garbó, a mély V-nyakkivágást nem hagyhatják figyelmen kívül azok, akik öltözködésükkel szeretnének elcsalni egy-két kilót. A forma nagyszerűen elvonja a figyelmet a kényesebb részekről, hosszabbnak mutatja a nyakat és keskenyebbnek a derekat. Nem véletlenül részesítik előnyben olyan divatrajongó hírességek is, mint a J.Crew vezetője, Jenna Lyons, vagy a 41 éves színésznő, Elizabeth Banks. V-nyakkivágású ruha az Asos plus-size kollekciójában is található, 25 fontot, 10.805 forintot kérnek érte. A Mangóban 9995 forintba kerül egy szolidabb V-nyakkivágású ruha, a Zarában pedig 9995 forintot kérnek egy ilyen szabású kis feketéért.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta