OFFLINE

Öltözzön Hunter S. Thompsonnak!

2015. október 31., szombat 19:39

Míg az előző pár szezonban a Wes Anderson, a Star Wars és a Mad Max karakterek ihlették meg a divatházakat, addig úgy tűnik, hogy idén olyan múzsái voltak a kreatívosoknak, mint például a gonzo újságírás legendás alakja, Hunter S.Thompson és az író 1971-es könyvéből forgatott kultfilm, a Félelem és reszketés Las Vegasban, melyet Terry Gilliam rendezett Johnny Depp és Benicio del Toro főszereplésével 1998-ban.

A 2016-os tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathéten többek között a londoni House of Holland 32 éves dizájnere, Henry Holland emlékezett meg az idén tíz éve elhunyt íróra és katonazöld, illetve terepszínű mellényeket, Surda-sapkákat, sportzoknikat, pálmafa nyomatos ingeket és sárgakeretes napszemüvegeket küldött kifutóra.

Az amerikai író jellegzetes stílusát idézték meg Vivienne Westwood 2015-ös őszi-téli kollekciójának csíkos darabjai, Marc Jacobs amerikai zászlós és kockás inges szettjei, a Saint Laurent shown látott gumicsizmák, túlméretezett farmerkabátok és mellények, de szerintünk Tomcsányi Dóri nemrég bemutatott, cserkészet ihletésű kreációi is simán beleférnek ebbe a válogatásba. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan öltözünk majd betépett gonzo újságírónak az előttünk álló szezonban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta