OFFLINE

Heti kedvenc: rojtos pulóverrel az őszi szürkeség ellen

2015. október 28., szerda 11:41

Ősszel és télen nem kell sokat gondolkozni azon, hogy mit vegyünk fel, mert a pulóver annyira borzasztóan kézenfekvő megoldás. És persze egy idő után elég unalmas is. Kész szerencse, hogy divatba jöttek a rojtos pulóverek, így azért némi változatosságot lehet vinni az életünkbe. A hajtás után mutatjuk is, hogyan viselheti e heti kedvencünket. 

Hordhatja mondjuk farmerrel, a fazon mindegy, ahogyan az is, hogy lapos vagy vagy magas sarkú bokacsizmát vesz fel az összeállításhoz. Ha a szövetkabát nem az ön műfaja, akkor bőrdzsekivel és parkával is kiválthatja. 

Szereti az ősz színeit? Akkor inspirálódjon a következő szettből, és így talán nem lesz olyan szívfájdító, hogy már sötétedik, amikor haza kell indulni a munkából. A fehér tornacipőt természetesen lecserélheti egy elegánsabb darabra is, ha a helyzet úgy kívánja. 

A culotte nadrág ebben a szezonban is nagy divat lesz, és érdemes magas sarkú cipőt vagy csizmát venni hozzá. Utóbbiból választhat olyat is, ami a boka fölé, lábszár középig ér, és nem baj, ha rálóg a nadrág. 

Van, akinek a rojt már önmagában is elég, de ha nem fél a textúrák és minták halmozásától, akkor mondjuk egy virágos miniszoknyával is párosíthatja a pulóvert. Kiegészítőnek pedig ajánljuk a hátizsákként és vödörtáskaként is hordható táskát, így nem kell döntenie a két divatos fazon között, és két terméket kap egy áráért.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta