Katalin mindent vitt az új Bond-film premierjén

Két fontos eseményt is tartottak október 26-án, hétfő este: Londonban bemutatták a legújabb James Bond filmet, mely 007 Spectre: A Fantom visszatér címmel fut, közben Los Angelesben az InStyle megtartotta éves stílusdíj-átadóját.  Mindkét gálán igazi celebparádé volt, de a filmpremier most lenyomta az amerikai gálát – szerintünk.

A Royal Albert Hall-ban ugyanis Katalin és Vilmos herceg is megjelent, Katalin méghozzá nagyestélyiben, amiben jó rég nem láthattuk. A nagy alkalomra ismét kedvenc angol tervezőnőjétől, Jenny Packhamtől választott a hercegné. Az acélkék estélyiben lélegzetelállítóan nézett ki, de a színésznők is kitettek magukért: Monica Bellucci bársonyruhája is teli találat, és Lea Seydoux aranyló Prada estélyijét is szerettük – nézze meg őket is galériában!

Los Angelesben a fehér estélyi volt a menő, legalábbis öt celebnő is összeöltözött. Kim Kardashiantól elég merész választás volt a ruha, de neki mégis sokkal jobban áll, mint például Zoe Kravitznek az értelmezhetetlen, áttetsző rongy, vagy Miranda Kerrnek a túlgondolt, itt-ott kivágott, anyagában változatos ruha. Kravitz egyébként nem véletlenül mutogatta a bugyiját, az egész egy jól kifundált Calvin Klein reklám volt – tudtuk meg az InStyle.com-ról. Sajnos nem sült el túl jól. Egyébként elég sok helyt kapott a gálán a PR, minden második celeb a díjnyertes tervező, Nicolas Ghesquière Louis Vuitton ruhájában parádézott: de sajnos sokaknak nem álltak jól a fekete-fehér darabok, ahol Zoe Kravitz is jobban járt volna, ha nem akarja mindenáron bemutatni CK alsóját.

Kedvencünk Gwyneth Paltrow volt Los Angelesből, ráadásul ő nyerte a legstílusosabb sztárnak járó díjat – nem is értjük, divat terén elég gyakran csinál hülyeséget. Nézze meg a galériában minkét esemény legjobban öltözött hírességeit: pár melléfogást is elrejtettünk!

A 2015-ös InStyle Awards díjazottak névsora:

Nicolas Ghesquière, a Louis Vuitton vezető tervezője – Tervező kategóriában kapott elismerést

Gwyneth Paltrow – "Style Icon", avagy stílusikon lett. LOL.

Zoë Kravitz – "Breakthrough Style Star", avagy áttörő stílusikon.

Ansel Elgort – "Man of Style", a legstílusosabb pasi.

Serge Normant – Legjobb fodrász

Charlotte Tilbury – Lehjobb "Makeup Artist"

Kate Young – Stylist kategóriában ismerték el.

Forrás: Businesswire.com
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek