Victoria Beckham jobb a saját ruhájában, mint Claire Danes?

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy olyan képre bukkanunk, amin egy divattervező a saját cuccában van és mi fel is ismerjük azt. Most azonban rábukkantunk Victoria Beckham fotójára, ahol az egyik általa tervezett ruhát viseli – és mivel Claire Danes-nek is megtetszett annyira, hogy felvegye, ezért úgy döntöttünk, megszavaztatjuk önökkel, hogy vajon az ötletgazdán vagy a színésznőn mutat jobban. Természetesen nem szúrjuk ki a szemét ennyivel, így talál még két párost a hajtás után: az egyik csipkével megtoldott kis feketében, a másik szívecskés pólóban nyomul.

Victoria Beckham vs. Claire Danes

Ki a jobb?

Beckhamben és Danes-ben nemcsak a ruha közös, de az is, hogy mindkettejüket New Yorkban fotózták le. A rózsaszín, vastag anyagú és fura fazonú dresszhez Beckhamné kreatívan egy királykék bársony magassarkút húzott fel és óriási kiegészítőkkel (karkötő, gyűrű és napszemüveg) egészítette ki a szettet. Ez a fazon egyébként jócskán rádob pár kilót a viselőjére, de valljuk be, Beckhamre rá is fér.

Danes vitt egy csavart a szettbe azzal, hogy a szürke magassarkú mellett még egy vagány fekete bőrdzsekit is felvett. Az ékszereket ő inkább otthon hagyta, csak egy decens gyűrűt látunk rajta – hóna alatt pedig jókora borítéktáskát cipelt.

Gabrielle Union vs. Shay Mitchell

És itt?

Következő párosunkat is New Yorkban fotózták – előbbit a divathét egyik prezentációján, utóbbit pedig a Comic-Conon. Union annyira megtervezte a szettjét, hogy a bézs csipkével megtoldott ruhához talán színkódban is tökéletesen egyező magassarkút vett fel, a kezében pedig egy fémfogantyús táskát tartott – tudja, ez az, amiről mi is megírtuk, hogy az ősz sztárja lesz. A körmeit egyébként petrolkékre festette, ami szerintünk passzolt egyrészt a ruhához, másrészt a rúzsához is.

Shay Mitchell még ennyire sem gondolta túl a szettjét: ő egy fekete magassarkút húzott a lábaira, a körmeit fehérre festette, ujjpercgyűrűkből viszont elég sokat magára aggatott. Amúgy csak szerintünk hasonlít itt Nicole Scherzingerre?

Kristen Bell vs. Jordana Brewster

Kin jobb a szívecske?

A szívecskés párost két dolog miatt tettük be a válogatásba: egyrészt azért, hogy az ön hétfője is jobban induljon, másrészt mert nemes dolog miatt viselték a celebnők ezt a felsőt. Szeptember 26-án készültek a képek, amikor Bell és Brewster is ellátgatott a Children's Institute-ba. Előbbi egy duplafarmert vetett be, a nadrág a mostani divat szerint magasított derekú volt. Az ing ujját feltűrte, a sminkje pedig visszafogott volt, ami egyébként ebben a helyzetben érthető is.

Brewster is a farmerre szavazott – igaz, ő a csak nadrágban viselte és abból is egy sötétebb verziót. A kék-fehér szetthez tökéletesen passzolnak a színésznő arany ékszerei, a szemüveg és a bordó körmök pedig még lazábbá teszik a szettet. Önnek melyik jön be jobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek