OFFLINE

Szilánkos köröm a legújabb menőség

2015. október 25., vasárnap 10:44

Felejtse el a galaxisos, párducmintás, csillámlós, ombre, színváltós manikűrt, a legújabb divat az, amikor üvegszilánkos a körme – értesültünk a Buzzfeedről. A hatást körömfóliával lehet elérni és a variációk gyakorlatilag kifogyhatatlanok. 

Elsőre a megvalósítás sem tűnik annyira lehetetlen feladatnak, csak fólia kell hozzá, egy sniccer, amivel kis darabokat tud vágni, valamint egy csipesz, amivel a körmére rakhatja őket kedve szerint. A többi már csak az otthon fellelhető körömlakkjai, a kreativitása és persze a kézügyessége kérdése, de a galériában mutatunk néhány ötletet. Egyébként ha az új őrület háttere is érdekli, akkor jó ha tudja, hogy Szöulból indult, ahol az Unistella Szalon tulajdonosa, Eunkyung Park készít ilyeneket az összes koreai celebnek. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta