OFFLINE

Sokkoló smink Halloweenre? Nincs akadálya!

2015. október 24., szombat 09:14

Chloe Morello ausztrál vlogger úgy gondolta, idén nem bízza a véletlenre az ijesztegetést és egészen megdöbbentő sminket talált ki Halloweenre, találtuk a Dailymail.co.uk-n. A vlogger úgy vélte, hogy a kivájt szem elég sokkoló lesz a haveroknak, a videót pedig, amit erről készített, a múlt szombati feltöltés óta közel kétszázezren nézték meg. Morello a sminket esküvőre, promóciós, illetve formális eseményekre valamint Kylie Jenner (valami celeb) születésnapjára ajánlja. 

Különben az ausztrál hölgy ezt a sminket is pont ugyanúgy kezdte, ahogy azt általában kezdeni szokás: arctisztítással. Aztán masztixet alkalmazott, mielőtt Ben Nye Scar wax-szal kialakította volna a lógő bőrcafatokat. Később elsimította a wax-ot, egy régi szájbalzsammal, hogyan jobban hasonlítson az anyag az igazi bőrre, majd eltávolította róla a felesleget. Az egészet azzal fejezte be, hogy művért pakolt a már kész wax-ra, majd hagyta lefolyni azt. Elsősegély? Valaki?

Amúgy csak szólunk, hogy nem kell Ausztráliáig menni ezért vagy hasonló ötletért, mert Móni szépségvilága már október elején felrakott egy hasonlóan nyomasztó kivájt szemes videót a Youtube-ra. Csak ne lepődjünk meg, ha idén minden nő félszemű lesz Halloween éjszakáján, valamint készüljünk fel arra, hogy fél szemmel az ember lényegesen rosszabbul lát, simán émelyeghet anélkül is, hogy alkoholt fogyasztana.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta