OFFLINE

Katalinnak a Dolce & Gabbana is jól áll

2015. október 22., csütörtök 12:56

A kínai népköztársaság elnöke, Hszi Csin-ping és felesége, Peng Li-jüan épp hivatalos látogatásukat teszik Angliában, ennek keretében találkoztak többek közt Katalin hercegnével és Vilmos herceggel. Mivel ez egy divatrovat, a látogatás politikai és gazdasági vonzatait most nem bontjuk ki – több milliárd fontos befektetésekről, kereskedelmi megállapodásokról van szó –, annál több szó esik a hajtás után Katalin lila ruhájáról és a kínai First Lady sminkbakijáról.

A kínai elnöki pár látogatásának második napján találkoztak Katalinnal és Vilmossal, Katalin erre az alkalomra egy padlizsánlila, csipkés Dolce & Gabbana ruhát vett. Szokatlan választás ez tőle, egyrészt sokkal szexibb, mint eddigi kabátruhái, másrészt ritka, hogy ne angol tervezőtől választana a hercegné. A ruha színe kicsit sápasztotta Katalint, de általánosságban jól emelte ki alakját és a hozzá választott bordó kiegészítők csak még teljesebbé tették az összeállítást. Ráadásul ezt a ruhát most bármelyik Katalin-rajongó megveheti, mert még nem fogyott el és nem is két kollekcióval korábbról való: de kell hozzá 1850 font, azaz 788.500 forint. 

A nappali események után a londoni Lord Mayor vacsorájára volt hivatalos a kínai elnöki pár, ahol a First Lady a celebek legáltalánosabb sminkbakijával arcán jelent meg: a HD púder becsillogott a vakuk fényében, így úgy nézett ki  Peng Li-jüan, mint aki lisztbe mártotta a fejét. Ezzel a First Lady egyébként illusztris társaságba keveredett Angelina Jolie, Nicole Kidman és Emma Stone mellé.

Ezzel párhuzamosan a kínai média azon értetlenkedik, hogy az eggyel korábbi állami gálavacsorára Katalin miért kérte megint kölcsön II. Erzsébet tiaráját, miért nincs neki saját. Nézze meg a képeket a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta