OFFLINE

Fanszőrös fehérneműre vetkőztették a modelleket

2015. október 22., csütörtök 10:36

Ronaldo Fraga 2016-os téli bemutatója nemcsak azért volt különleges, mert egyszerre mutatta be a férfiaknak és nőknek szánt darabokat, de a brazil tervező két modelljét félmeztelenre vetkőztette a kifutó közepén. Ez önmagában még nem lett volna meghökkentő, hiszen semmiben sem különbözött volna mondjuk egy fehérnemű-bemutatótól, viszont itt az alsókon szőrös nemi szerves grafikák szerepeltek – olvasható a DailyMailen.

A São Paolóban megrendezett bemutatót egy páros nyitotta, akik a rövid sétájuk után megszabadították (kicipzárazták) egymást a köpenyükből, majd megvillantották a már említett rajzzal "díszített" fehérneműjüket, végül pedig lehajtott fejjel álltak – ez a rövidke szünet mindenkinek lehetőséget adott arra, hogy megcsodálja őket. Ezután, mint akik jól végeztél dolgukat, felöltöztek és átadták a helyet a többi modellnek. Nem ők voltak egyébként az egyetlen furcsaság a show-ban: annak végén például a színpad közepén berendezett ágyba feküdt mindenki, aki felvonult.

Hogy magáról a kollekcióról is szó essen: a manökenek (férfiakat és nőket is beleértve) tobzódtak a virágmintákban, hangjegyekben és mintás edzőcipőkben. A két nem számára tervezett darabok sokban nem különböztek – Fraga mindenkire nőies printeket, tüllszoknyát és virágos hajdíszt adna jövő télen – ha pedig önnek nem jön be fehérneműn a vagina, akkor akár áttetsző ruhán is viselheti!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta