OFFLINE

Crohn-betegként is szexisek lehetnek a nők fehérneműben

2015. október 20., kedd 09:07

A 24 éves, Crohn-betegségben szenvedő Jasmine Stacey ismét bebizonyította, hogy kolosztómiás zacskóval is lehet valaki szexi fehérneműben. Nem ő az első, hiszen nemrég egy modell mutatta meg, hogy bikiniben is szexi lehet betegsége ellenére, majd egy testépítő bizonyította be, hogy teljes életet lehet élni a betegség mellett. Egy angol nő pedig fehérneműket mutatott be azoknak, akik szintén ebben a betegségben szenvednek, de nem szeretnének lemondani a nőies és szexi fehérneműkről. 

A fiatal nőn 20 éves korában végeztek ilesztóma műtétet és eltávolították a bél egy részét. Ez után döntötte el, hogy olyan fehérnemű kollekciót tervez, amelyben a hasonló operáción átesett nőknek segít, hogy újra szexinek érezhessék magukat. "20 éves voltam, amikor megműtöttek és hiányoztak azok a fehérneműk, amiket előtte hordtam. Sokat kerestem, de nem találtam megfelelő darabokat, így elhatároztam, hogy saját kollekciót készítek" nyilatkozta a Daily Mailnek. "Szeretném, ha a nők nem éreznék magukat megbélyegezve amiatt, hogy kolosztómiás zacskójuk van, és bebizonyítani nekik, hogy így is szexik lehetnek fehérneműben. Szeretném ha minél több emberhez jutna el, hogy ez a betegség nem olyan rossz, mint ahogyan azt a legtöbben gondolják, és azt is megmutatom, hogy a fiataloknak is lehet sztómazsákja, nem csak az idősebbeknek. Reméljük, hogy a hasonló cipőben járó nők a  fehérneműket divatosak találják és arra ösztönzik őket, hogy legyenek magabiztosak ha kolosztómiás zacskójuk vagy éppen sebhelyek, műtéti hegek vannak a testükön." Stacey azt is elmondta az újságnak, hogy a műtétje után nagyon nehezen sikerült elfogadnia, mi is történt vele és időbe telt, amik hozzászokott és elfogadta az új testét. " Azért kellett megműteni, hogy jobb legyen az életem, mégis rengeteg más dolgot is megváltoztatott" – mesélt az állapotáról Stacey, aki reméli, hogy azzal is segít, ha elmeséli a saját történetét és az inspirációját, ami a fehérneműtervezés felé irányította. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta