OFFLINE

Swift és Jenner is csillogó body-ban nyomul

2015. október 19., hétfő 08:23

Ismét zseniális képpárba futottunk bele, amiben nem csak a kanadai kötődés a közös. Az egyik fotón Taylor Swift látható turnéjának egyik állomásán csillogó body-ban – olyanban, amihez kísértetiesen hasonlót adtak Kylie Jennerre, hogy abban pózoljon az Elle kanadai kiadásának legújabb címlapján. Mivel ez már önmagában is kiáltott azért, hogy megszavaztassuk, kinek állt jobban, kerestünk még négy celebnőt, akik egymástól inspirálód(hat)tak – így választhat kedvencet virágos ruhás, illetve vörös csipkeestélyis hírességek közül is.

Taylor Swift vs. Kylie Jenner

Ki a jobb?

 • 304
  Swift
 • 209
  Jenner

Taylor Swift éppen 1989 című turnéját járja, ahol meglehetősen extravagáns szettekben lép fel. Nem volt ez másképp október 2-án sem, amikor Torontóban énekelt egy jót a rajongóinak egy olyan kristályos body-ban, ami keveset hagy a fantáziánkra. Talán nem meglepő módon a szetthez egy platformos, csillogó magassarkút választott. Nemcsak a turné nevében, de frizurájával is a 80-as éveket idézte – nekünk nem ez a hossz a kedvencünk, de kit érdekel?

Jennert csak térdig látjuk, annyi viszont kiderül, hogy latex combcsizmát adtak rá a stylistok és az ő body-jának nemcsak az ujja, de a nyakrésze is más egy kicsit. Kiegészítőkből is elég sokat kapott a celebnő – csakúgy, ahogy a haja és a nyaka Photoshopból.

Louise Redknapp vs. Yasmin Le Bon

És itt?

 • 160
  Redknapp
 • 172
  Le Bon

Preen – ez a márkája annak a ruhának, amit mindkét celebnő ellőtt egy-egy díjátadón. Louse Redknapp szeptember 28-án, a Pride of Britain estre vette fel a virágmintákkal díszített darabot, amihez fekete megkötős magassarkút és fémes hatású piros-arany kistáskát választott. Körmeit pirosra festette, kiegészítők közül pedig csak néhányat húzott fel.

Hasonlóan kreatív összeállításban viselte az említett ruha hasonmását Le Bon is: ő egy hasított bőrből készült bokacsizmát vett fel hozzá, a cuccait pedig egy konyakszínű bőrtáskába pakolta. A vékonyszálú hajának konytban összefogása szerintünk nem a legjobb ötlet, de ő tudja.

Sarah Silverman vs. Brooke Shields

Kin jobb a csipke?

 • 284
  Silverman
 • 91
  Shields

A celebnők lassan két éve nem bírnak lejönni a csipkéről – ebben mondjuk nagyban felelős a Dolce&Gabbana is, akik pár szezonnal ezelőtt csak piros csipkéből álló kollekciót küldtek a kifutóra. Június elején Sarah Silverman vette elő, hogy abban menjen egy díjátadóra – hozzá pedig (nem túl fantáziadús módon) fekete platformos magassarkút és hasonló színű kígyőbőr clutchot vett fel. Mellékesen jegyezzük csak meg, hogy a piros színnel ez a legnagyobb gond: mindig vagy csak feketével, fehérrel vagy kékkel párosítják – de akkor a cipő, öv és táska is ugyanolyan színű. Silverman egyébként arany gyűrűket húzott fel a szetthez, a feltűzött fekete hajával pedig jól hozta a már említett olasz márka által megálmodott olasz nő effektust.

Brooke Shields egy bronzos magassarkút vett fel a ruhához (piros pont!) és egy vörös clutchot (fekete pont!) cipelt magával, amikor elment megnézni a 2015-16-os operaszezon kezdő előadását, az Otellót. Az oldalra fésült és hátul felkontyolt haj itt is a "mamma" életérzést juttatja eszünkbe. Önnek melyik verzió jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta