OFFLINE

Csupán erre az 5 cipőre van szüksége idén ősszel

2015. október 16., péntek 09:43

Egészen addig tűnik igaznak a közhely, hogy egy nőnek sosem lehet elég cipője, amíg már nem tudja hova tenni és tízszer megbánta, hogy a huszonkettedik balerinacipőre és nem utazásra költötte a pénzét. A HuffPost egy elég határozott iránymutatást közölt azt illetően, hogy mik az idei ősz kötelező darabjai – ezeket mutatjuk meg most mi is a hazai vagy Magyarországra szállító üzletek kínálatával együtt.

Egy lapostalpú az irodába

Érdemes kicsit többet költeni 2-3 ezer forintnál és egy minőségibb darabba fektetni – olyanba, amiben nem fájdul meg a lába az egésznapos rohangálás során sem. Egy bőrből készült darab évekig kiszolgálja majd: ha nagyon trendi akar lenni, akkor egy hasítottbőrt válasszon. Mi újra elkezdtünk beleszeretni az Oxford-fazonba, de az sem baj, ha ön inkább a balerinára vagy a loaferre bukik, mutatunk arra is alternatívát.

Bokacsizma magas sarokkal

Ne szívassa meg magát és válasszon olyat, aminek elég vastag a sarka. Mivel most ez egyébként is divatban van, így nem lesz nehéz találnia egyet valamelyik üzletben. A legjobb benne, hogy napközben is viselheti akár egy üzleti találkozóra, de a nap végén egy baráti vacsorára is elmehet benne.

Tipp: lépjen túl a feketén és válasszon egy színes vagy szürke darabot.

A fehér tornacipő

Minket is elkapott a láz és egészen addig hordjuk majd a sajátunkat, amíg túl esősre nem fordul az idő. Szeretjük, hogy mindenhez megy, legyen szó egy szaggatott farmerről vagy egy A-vonalú midiszoknyáról. Nekünk egyébként a kettes van meg, bátran ajánljuk!

Motoros csizma

Ha nem szereti az irodista-stílust vagy néha azért "kirúgna a hámból", akkor válasszon egy motoros csizmát: ezt is viselheti ugyanúgy szoknyával, de akár egy laza boyfriend vagy slim farmerrel is. Fentre pedig vehet blúzt, de akár pulóvert és dzsekit is. Kicsit nehéz egyébként olyat találni, ami nem tűnik bumfordinak: ha ön is elkerülné ezt a hatást, válasszon egy finomabb anyagból készült darabot.

Gumicsizma

Ha a HuffPost nem szemlézi, mi nem vesszük be a válogatásba a gumicsizmát: bár praktikus, de egyszerűen szomorú látvány, amikor ősszel 20 fok alá zuhan a hőmérséklet és bár az eső nem esik, minden második trendi lányon ilyet látni. Mindenesetre ha ön is szeretne egyet, ajánljuk a sokak által használt decathlonos darabot, mely árban és minőségben is hozza a szintet.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta