OFFLINE

Clooney-n vagy Campbellen jobb a kétmilliós Burberry-kabát?

2015. október 12., hétfő 09:05

Reméljük, már hozzászokott, hogy nem telhet el hétfő celebcsatás poszt nélkül: mai válogatásunkba például Amal Clooney és Naomi Campbell játssza a főszerepet – mindketten egy 4200 fontos, tehát 1,8 millió forintos Burberry-kabátban mutatkoztak. Rajtuk kívül helyet kapott még Kim Kardashian és Kris Jenner is, és hogy az elsőn kívül legyen még egy olyan pár, akik értenek is valamihez, megmutatjuk, milyen neglizsékre kapott rá Heidi Klum és Selena Gomez.

Amal Clooney vs. Naomi Campbell

Ki a jobb?

 • 1517
  Clooney
 • 274
  Campbell

Clooney-t pár nappal ezelőtt a londoni ROKA étteremből távozva fotózták le ebben a ballonban, aminek az alja ombre hatást kelt. A sztárügyvéd fekete harisnyát, apró díszekkel felturbózott magassarkút és egy bőrből készült kézitáskát vett fel hozzá. Ékszereket csak alig aggatott magára, mondjuk azokat elég rendesen közszemlére tette (gondolunk itt a fülbevalóira). Az összeállítás része volt még egy szürke felső, illetve az enyhén füstös, tőle megszokott módon szájhangsúlyos smink is.

Naomi Campbell sminkjéről már jóval kevesebbet tudunk, ugyanis ő kalapot és óriási napszemüveget viselt, amikor februárban lefotózták egy hasonló kabátban a Los Angeles-i reptéren. A felsője nem látszik, de Clooney-hoz hasonlóan ő is fekete alsót vett fel, a lábaira pedig ugyanolyan színű hasított bőr combcsizmát húzott.

Kim Kardashian vs. Kris Jenner

És itt?

 • 788
  Kardashian
 • 569
  Jenner.

Lassan nem telik el úgy Kinek áll jobban poszt, hogy ne kerülne bele egy montázs az anya-lánya párosról. Mondjuk nem csodálkozunk rajta: Kim Kardashian testvérei valószínűleg sokszor nyúlják le a cuccait, így már azon sem lepődik meg, ha az anyja is így tesz. Most éppen egy fekete-arany csíkos kaftán-nadrág szettről van szó, amihez mindketten egy áttetsző fekete felsőt húztak. Kardashian nude körömlakkal, visszafogott sminkkel és egy decens lánccal egészítette ki a szettet, amikor valamilyen fura okból meghívták Cannes-ba, Jenner pedig hasonlóan misztikus körülmények között egy napszemüveget és egy, a Bravo magazinhoz 2003 márciusában ajándékba adott nyakörvet vett fel, amikor a párizsi divathéten vacsorázott Corey Gamble-lel.

Heidi Klum vs. Selena Gomez

Kinek áll jobban?

 • 349
  Klumnak
 • 981
  Gomeznek

A végére egy elég érdekes párost hagytunk, amelynek mindkét tagja valamiért helyénvalónak érezte azt, hogy pizsamában és neglizsében menjen az emberek közé. Klumot a milánói divathét után Los Angeles-ben fotózták le: a fura mintájú szettjéhez strandpapucsot (?), törzsi nyakláncokat (??) és egy elképesztően előnytelen fazonú napszemüveget (???) vett fel.

Gomez ruhája valószínűleg többe kerül, mint az éves fizetésünk, viszont nekünk egyáltalán nem tetszik: úgy fest, mint akinek a házában bekapcsolt a tűzjelző és a legfontosabb értékeit felkapva azonnal távoznia kellett volna az utcára. Mindenesetre az énekesnő a fekete magassarkúra és a bőrszínénél 3 árnyalattal világosabb alapozóra szavazott.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta