OFFLINE

Menő vagy ciki ha élete párjának alsógatyáján egy szurikáta szörfözik vagy kitör a vulkán?

2015. október 11., vasárnap 09:13

Az Outlet.hu oldalon 3D mintás alsónadrágokat árulnak, abból is a vicceskedős fajtát. Illetve reméljük, hogy viccnek szánják, a kiscicás, banános, pizzás vagy éppen Dávid szobros alsónadrágokat. Az 5950 forintos alsóneműkből baromi sok fajtát rendelhet és 21-30 nap múlva már feszíthet is a Mona Lisában a randin. 

A vicceskedő alsónadrágok anyaga 82% nylon és 18% elasztán, ami nem túl egészséges és kellemes, de hát ha valaki vicceskedni szeretne, annak persze nem szabad, hogy egy olyan apróság, mint az izzadás, elvegye a kedvét. Múltkor nőknek mutattunk pizzás tangát, amiről akkor azt írták, hogy azért is jó, mert oldja a feszültséget, ha például prezentálnia kell.

Azt nem tudjuk mit old, ha szörföző szurikáta mögé rejti ennek viselője férfiasságát, de azt tanácsoljuk férfi olvasóinknak, hogy amennyiben randira szánja és a lány nem rohan el azonnal, mihelyst megmutatja neki, akkor becsülje meg őt jól, mert pont önnek teremtették. A legkevésbé a Born To Fuck, azaz "Szexre születtem" alsót ajánljuk, de a pizzás-kiscicás, fagylaltos, vagy éppen rakétakilövéses darabokat is csak akkor vegye fel, ha úgy érzi, hogy a kapcsolata bármit, de tényleg bármit kibír. A galériában megmutatjuk a darabokat, ön pedig döntsön, hogy menő vagy ciki a poénkodós, műszálas alsó. 

2216 szavazat 1234 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta