OFFLINE

Kanye West: "Azért diszkrimináltak, mert nem vagyok meleg"

2015. október 10., szombat 16:18

Fotó: Josiah Kamau / Europress / Getty

Hiába tervezett Kanye West nemrég olyan kollekciót, ami semmiben sem különbözött a hordhatatlan és unalmas elsőtől, szerinte az őt ért diszkriminációnak mégsem ez az oka, hanem az, hogy nem meleg. Az énekes-dizájner a Show Studio kétórás interjújában mesélt arról, hogy bár együttműködött az Adidasszal és bemutatta kollekcióját a New York-i divathéten is, korábban többször előfordult, hogy nem engedték be a show-kra – olvasható a Daily Mailen.

Azóta mondhatni fordult a kocka: nemcsak a Vogue-címlapjára került feleségével, Kim Kardashiannal, de feltűnt az idén novemberben a H&M-mel összeboruló Balmain kampányában is. Saját bemutatót kapott New Yorkban – igaz, a húzónévként használt Kylie Jenner és Bella Hadid ellenére eléggé vegyes kritikákat kapott a kollekciójára. Amit mi egyébként egyáltalán nem csodálunk, ugyanis a harisnyaanyagból készült cuccokat még otthon, viccből sem vennénk fel, a kifutón látott parkákat és dzsekiket pedig már rég ellőtték a fast fashion üzletek.

A show után a Twitteren sem kímélték Westet: volt, aki azt írta, a modellek úgy néztek ki, mintha az Éhezők viadalának 12-es körzetéből léptek volna elő, egy másik szerint pedig Kanye West bebizonyította, hogy elképesztően sok pénzbe kerül az, hogy valaki mélyszegénynek tűnjön. Egy harmadik szerint a tervező azt a ruhakollekciót küldte kifutóra, amit ő viselt, amikor diákként hajléktalan volt. Ha önnek mégis tetszenek West ruhái, akkor örülhet: pár ezer forintból felöltözhet úgy, mint a híresség! A rapper pedig valószínűleg akkor sem lesz szomorú, ha már senkinek nem tetszik, amit csinál, ugyanis felesége, Kim Kardashian a Givenchy 2016-os tavaszi-nyári kollekciója előtti ruhapróbán elmondta: kapcsolata Westtel mindent megváltoztatott, hiszen előtte csak dekoltázsokban, szűk ruhákban és hangsúlyos kiegészítőkben volt képes gondolkodni, de ez már csak történelem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta