OFFLINE

Hová tűnt a VS modell feneke?

2015. október 8., csütörtök 18:00

Nem állítjuk, hogy ez egy klasszikus Photoshop-baki, mint például az, amikor lemarad egy láb, vagy elcsúszik néhány derékvonal, de azért a Victoria's Secret reklámfotója túlmutat egy átlagos utómunkán, amivel épp csak hibátlanná teszik a modell bőrét. A képen ugyanis egyszerűen eltüntették a modell egyik farpofáját. 

A cég Facebook-oldalán persze azonnal elkezdtek ömleni a negatív hozzászólások, a legtöbben szimplán nem értik, hogy mióta lett már az is ciki, ha valakinek van farpofája, de van olyan hozzászóló is, aki kijelentette, hogy ilyenek miatt nem vásárol soha semmit a Victoria's Secretben. Néhányan pedig kiakadtak ugyan a bakin, de azt elismerik, hogy a bugyi ettől függetlenül azért jól néz ki, de erről győződjön meg ön is, aztán gondolkozzon tovább és szavazzon, vajon csak az árnyékok esnek ilyen szerencsétlenül, vagy tényleg megszaladt a Photoshop? 

Fotó: victoria's secret

Nos?

  • 2564
    Ez béna Photoshop.
  • 152
    Csak árnyék!
  • 568
    Nem tudom, de szép a bugyi.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta