OFFLINE

Heti kedvenc: a fekete szövetnadrág is lehet izgalmas

2015. október 7., szerda 11:00

Az irodistáknak biztos tele van a szekrényük egyenes vagy kicsit szűkülő szárú, egyszínű nadrágokkal, és persze a hozzájuk illő blézerekkel, zakókkal és decens blúzokkal, valamint ingekkel. De szerencsére ezeken túl is van élet, a szövetnadrágot ennél izgalmasabb dolgokkal is kombinálhatja, a hajtás után mutatunk is néhány példát, amiket a Refinery29 cikke inspirált. 

Ott van például a kockás ing, aminek van nőiesebb változata is, például a képen látható rövidebb fazonú darab. Erre bátran lecserélheti a fehér blúzt, és ha a magas sarkú cipőt is unja, akkor egy velúr tornacipő jó választás lehet, a kézi- vagy válltáskából pedig pakoljon egy hátizsákba. 

A következő szettből is gyorsan varázsolhat elegánsabb összeállítást, csak a sportcipőtől és a hátizsáktól kell megszabadulnia. Előbbi helyett például egy magas sarkú bokacsizmát vagy egy lakk papucscipőt is felvehet.  

A fast fashion boltokat elárasztották a zenekaros pólók, és nem akarjuk szabályhoz kötni, hogy csak az vegyen ilyet, aki legalább x szám- és y albumcímet fel tud sorolni az adott bandától és persze a tagok neveivel is tisztában van, mindenki döntsön belátása szerint. A lényeg, eheti kedvencünk egy egyszerű feliratos pólóval is hordható, főleg, ha színes, feltűnő kiegészítőket választ hozzá. 

Itthon leszoktunk a kalapviselésről, de legyen bátor, és adjon egy esélyt ennek a kiegészítőnek. És érdemes beszerezni egy olyan brosst vagy kitűzőt is, amivel feldobhatja az egyszínű felsőket, például ezt a teveszínű melegítőfelsőt. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta