OFFLINE

Befuccsolt Blake Lively online boltja

2015. október 7., szerda 09:40

Hamarosan eggyel kevesebb olyan túlárazott online bolt lesz, ahol beszerezhetik „bohém” szoknyájukat és rojtos mellényüket a jómódú amerikai fesztiválrajongók. A Vogue szerint ugyanis a 239 ezer forintos pelenkázótáskát áruló Blake Lively berágott az őt illető negatív kritikákra és október 9-én bezárja Preserve nevű életmód-blogját és webáruházát. De az is előfordulhat, hogy egyszerűen senkit nem érdekeltek a szőke színésznő útmutatásai és unalmas ruhakollekciói.

„Egy hihetetlen emberekből álló csapatunk van, akik nagyszerű munkát végeznek, de mivel úgy indítottuk el ezt az oldalt, hogy az még nem volt teljesen kész, ezért sosem tudta ellátni az eredeti feladatát. Semmi változást nem hozott az emberek életében, sem felületes, sem pedig mélyebb értelemben. Pedig épp emiatt alapítottam ezt a céget és nem azért, mert én híres vagyok és ezért úgy gondoltam, hogy mindenkinek figyelnie kell rám” – mondja sértetten a 28 éves színésznő, aki úgy tűnik, hogy kolleganőjével, Gwyneth Paltrowal ellentétben nem ért annyira a marketinghez és nehezen viseli a kritikát. Ryan Reynolds neje egyébként nem adja fel végleg, mivel állítása szerint hamarosan egy sokkal hasznosabb dologgal rukkol majd elő, mi pedig alig várjuk, hogy megtudjuk, hogy mi lesz a celebnő következő világmegváltó nagy dobása – reméljük, azt nem a rabszolgaság visszasírásával akarja majd reklámozni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta