OFFLINE

Trollkodik vagy minimálban nyomja az étterem?

2015. október 6., kedd 10:33

Trollkodás vagy komolyan gondolta a séf?

  • 2304
    Ez tuti trollkodás
  • 685
    Simán belefér a Michelin koncepcióba
  • 2748
    Az is hülye, aki ilyen helyekre jár

A Michelin-csillagos éttermek híresen szofisztikált ételeket készítenek, amelyekre jellemzőek a kis adagok és furcsa alapanyagok. Ám most nehéz eldönteni,hogy miről is van szó. A brit Michelin Guide (az a könyv, amiből kiderül, hová kell menni, ha sokat akarunk otthagyni egy helyen) Twitteren posztolt ki egy darab cukorborsót, amire narancshéj volt szórva.

A meg nem nevezett étteremben készült ételről nehéz eldönteni, hogy komolyan gondolta-e a séf, vagy csak felismerték az (elvileg anonim) tesztelőt, és így próbálták megviccelni.

Merthogy az évről évre megjelenő pontszámok sokkal többet jelentenek az ágazatban dolgozók számára, mint azt gondolnánk. Anthony Bourdain szólt is néhány keresetlen szót a Michelinnek, amikor a Daniel Boulud éttermétől a Danieltől, elvettek tavaly egy csillagot.  

 A twitter bejegyzésben azt írták, hogy a "séf üdvözletével" érkezett az étel. Nem is tudták eldönteni, hogy sírjanak vagy nevessenek a tesztelők. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta