Trollkodik vagy minimálban nyomja az étterem?

Trollkodás vagy komolyan gondolta a séf?

A Michelin-csillagos éttermek híresen szofisztikált ételeket készítenek, amelyekre jellemzőek a kis adagok és furcsa alapanyagok. Ám most nehéz eldönteni,hogy miről is van szó. A brit Michelin Guide (az a könyv, amiből kiderül, hová kell menni, ha sokat akarunk otthagyni egy helyen) Twitteren posztolt ki egy darab cukorborsót, amire narancshéj volt szórva.

A meg nem nevezett étteremben készült ételről nehéz eldönteni, hogy komolyan gondolta-e a séf, vagy csak felismerték az (elvileg anonim) tesztelőt, és így próbálták megviccelni.

Merthogy az évről évre megjelenő pontszámok sokkal többet jelentenek az ágazatban dolgozók számára, mint azt gondolnánk. Anthony Bourdain szólt is néhány keresetlen szót a Michelinnek, amikor a Daniel Boulud éttermétől a Danieltől, elvettek tavaly egy csillagot.  

 A twitter bejegyzésben azt írták, hogy a "séf üdvözletével" érkezett az étel. Nem is tudták eldönteni, hogy sírjanak vagy nevessenek a tesztelők. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra