OFFLINE

Ilyen M.A.C. reklámarcot se látott még

2015. október 6., kedd 14:44

Nem csak az élelmesebb ruhamárkák célozták meg a teltkarcsú nőket a szezonban, hanem az egyik legismertebb kozmetikai cég, a M.A.C. kreatívosai is, akik #MACnificentMe néven futó promóciójukkal ösztönözték rajongóikat arra, hogy bátran küldjenek be magukról egy fotót, valamint egy bemutatkozó videót és kerüljenek be a 2015-ös Fall Colour néven futó kampány arcai közé – számol be a felhívásról a Hellogiggles.com.

Luzmaria Vargas a M.A.C. új arca.
Luzmaria Vargas a M.A.C. új arca.
Fotó: macnificentme.com

A felhívás egyik szerencsés győztese Luzmaria Vargas lett, aki Kaliforniából érkezett a New York-i fotózásra és videoklip forgatásra, ahol egy látványos átalakítást követően készítették el vele az 1984-ben alapított márka szezonális reklámanyagát.

„Jó érzés, mert tisztában vagyok vele, hogy sok nő a túlsúlya miatt nem meri kifejezni önmagát. De ha én megtettem, akkor bárki meg tudja csinálni. Nincs jó alakom és szépnek sem gondolom magam. De nem is szeretnék tökéletes testalkatot. Ez az egész tényleg belülről fakad. Nem akarok kettes méretet (32-es) és sovány sem szeretnék lenni. Enélkül is itt vagyok” – mondja az újdonsült modell, aki ezzel a kampánnyal bekerült a feltörekvő plus size modellek közé és várhatóan találkozunk még vele az elkövetkezendő időszakban. Nézze meg a Luzmaria Vargasról készített megható werkfilmet, ami alá a modell testvére, Maritza Vargas is kommentelt a YouTube-on.: „Ő a nővérem. Megérdemelte ezt a lehetőséget és remélem, hogy senki nem fog rá negatív megjegyzéseket tenni” – írta.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta