Másfél milliónyi póló vásárlására buzdít Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow helyesen mérte fel, hogy színészkedésből nem fog tudni élete végéig megélni, ezért beindította a Goop nevű weboldalt, ahol ruhákat árul. Ezzel önmagában semmi baj nem lenne, azzal viszont akad, hogy olyan – egyébként végtelenül egyszerű – felsők megvásárlására buzdítja az oldal látogatóit, amelyek 350 dollárba, azaz közel 100 ezer forintba kerülnek – olvasható a DailyMailen. Az már csak hab a tortán, hogy a színésznő nemrég azt nyilatkozta, ő egy "elképesztően átlagos nő".

Az egész azzal kezdődött, hogy szeptember 24-én Paltrow "A 11 legjobb póló" címmel posztolt egy összeállítást, ami a honlapon is kapható felsőkből állt és amik ránézésre annyira egyszerűnek tűnnek, hogy 1500 forintnál többet soha nem adnánk érte. Igen ám, csakhogy ezek jóval többe kerülnek és mivel Paltrow szerint a tökéletes felsőből egyből 17 kell, ezért fel is szorozhatjuk őket ennyivel. A válogatásban szereplő legdrágább pólóért pedig ekkora tételben 1,6 millió forintot kéne kicsengetnünk.

goop.com

Egyébként nem mindegyik ennyire őrülten megfizethetetlen: már 38 dollárért (10.400 forintért) levadászhat – igaz, az úgy is néz ki. A legérthetetlenebbek viszont a csíkos pólók, amikért húszezer forintot kérnek el, holott mondjuk a H&M-ben ennyiért tíz darabot vehetünk. Hasonlóan kínosak még a képaláírások is: a legolcsóbb például "olyan, amit a gimis barátunktól loptunk el, csak jobb".

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek