OFFLINE

Másfél milliónyi póló vásárlására buzdít Gwyneth Paltrow

2015. október 3., szombat 09:24

Gwyneth Paltrow helyesen mérte fel, hogy színészkedésből nem fog tudni élete végéig megélni, ezért beindította a Goop nevű weboldalt, ahol ruhákat árul. Ezzel önmagában semmi baj nem lenne, azzal viszont akad, hogy olyan – egyébként végtelenül egyszerű – felsők megvásárlására buzdítja az oldal látogatóit, amelyek 350 dollárba, azaz közel 100 ezer forintba kerülnek – olvasható a DailyMailen. Az már csak hab a tortán, hogy a színésznő nemrég azt nyilatkozta, ő egy "elképesztően átlagos nő".

Az egész azzal kezdődött, hogy szeptember 24-én Paltrow "A 11 legjobb póló" címmel posztolt egy összeállítást, ami a honlapon is kapható felsőkből állt és amik ránézésre annyira egyszerűnek tűnnek, hogy 1500 forintnál többet soha nem adnánk érte. Igen ám, csakhogy ezek jóval többe kerülnek és mivel Paltrow szerint a tökéletes felsőből egyből 17 kell, ezért fel is szorozhatjuk őket ennyivel. A válogatásban szereplő legdrágább pólóért pedig ekkora tételben 1,6 millió forintot kéne kicsengetnünk.

Fotó: goop.com

Egyébként nem mindegyik ennyire őrülten megfizethetetlen: már 38 dollárért (10.400 forintért) levadászhat – igaz, az úgy is néz ki. A legérthetetlenebbek viszont a csíkos pólók, amikért húszezer forintot kérnek el, holott mondjuk a H&M-ben ennyiért tíz darabot vehetünk. Hasonlóan kínosak még a képaláírások is: a legolcsóbb például "olyan, amit a gimis barátunktól loptunk el, csak jobb".

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta