OFFLINE

Hálóban nyomulnak a hét legrosszabbul öltözöttjei

2015. október 3., szombat 21:19

Jó rég volt már olyan posztunk, ahol az elmúlt hét nap celebszettjeiből válogattuk ki a leghátborzongatóbbakat, most viszont újra eljött az ideje. Sokat nem is kellett kutakodnunk, ugyanis Rihanna hálós szettjét elég hamar felfedezte az internet – mi pedig nem sokkal ezután ráakadtunk Julianne Moore (sajnos) hasonló összeállítására. Mi nem tudunk választani, kinek áll rosszabbul ez a koncepció, ezért az ön kezébe adjuk a döntést, szavazzon!

Julianne Moore egyébként egy New York belvárosában lévő hotelből távozott, amikor a fotósok megörökítették a szettjét. Ezeket a hálós ruhákat egyébként sem értjük, miért praktikusak, hiszen nyáron pont nem az a plusz egy réteg hiányzik rólunk, ősszel pedig átfúj rajta a szél és annyit ér, mint halottnak a csók. Mindenesetre Moore annyira beleszeretett ebbe a technikába, hogy a kötött felsője mellé egy hasonló szoknyát is húzott. Nem volt túl kreatív, ugyanis fekete cipőt és táskát vett fel hozzá. Tud azért ő ennél sokkal jobbat is.

Rihannán már meg sem lepődünk, amikor egy Rio de Janeiro-i étteremben háromrészes szettjében (kétrészes bikini és egy Laquan Smith krumpliháló ruha) adott elő pár dalt a közönségnek a 30. Rock in Rio zenei fesztivál keretében. Nem tudjuk, hogy tartott-e szünetet vagy átöltözött-e, de másnap hasonló összeállításban ment strandolni – tegyük a kezünk a szívünkre: ez azért sokkal indokoltabb helyszín volt a szett viseléséhez. (A galériában egyébként talál róla fotót, szóval kattintson!) Jól feladtuk a leckét, mi? Nem baj, azért szavazzon egy jót!

Ki a rosszabb?

 • 12
  Julianne Moore
 • 409
  Rihanna
 • 74
  Egyformán rossz.
 • 38
  Mi bajotok ezekkel a szettekkel?
 • 46
  Kit érdekel?!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta