OFFLINE

Csekkolja le Abodi Dóra 2016-os tavaszi-nyári kollekcióját!

2015. október 3., szombat 14:18

Abodi Dóra az egymást követő két szezonban Londonban mutatta be kollekcióit, így valahol mi is meglepődtünk, mikor kiderült, hogy a 2016-os tavaszi-nyári kollekcióját a Spring-Up showroommal kollaborálva mutatta/mutatja be Milánóban és Párizsban, majd október 10-én a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe keretében Budapesten is megnézhetjük. A "Dystopia Gardens" névre keresztelt kollekciót az olasz divatfőváros közönsége már láthatta, október 2.és 6. között pedig a párizsi divathéten is megtekinthetőek lesznek az ismét hordhatóra és vakmerőre sikerült ruhák, melyekbe várhatóan az A-listás hírességek stylistjai is beleszeretnek majd.

„A fő inspiráció az volt, hogy egy disztópiában a világ végét követően a természet visszaveszi az uralmat a civilizáció felett, aminek következtében az ember alkotta dolgokat elborítja a zöld és beköltöznek az állatok a városba. Valahol Mad Max inspiráció is, de hatással volt rám a nemrég átadott Bosco Verticale is Milánóban. A ruhák anyagai a teljes dekonstrukció után újrakonstruált felületekből építkeznek, az egyedileg gyártott csipkék organikusak, de egyben geometrikusak és szervtelenek is" – mondja a tervező, aki a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe után a Shanghai Fashion Weeken is bemutatja ruhái nagy részét. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen hősnőket teremtett a következő szezonra Abodi, aki természetesen reflektált Stella McCartney duplalovas megoldására is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta