Nézze meg, hogy mi az utcai divat New Yorkban és Londonban!

Lassan véget érnek a 2016-os tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathetek, ahol nemcsak a neves divatházakon van a világ szeme, hanem a rendezvényre érkező szakemberek és divatrajongók gondosan megválasztott ruhatárán is. Nézze meg a hajtás után, hogy hogyan öltöztek fel az igazi trendbolondok a divat-roadshow első két állomásán, New Yorkban és Londonban!

New York

Már az év elején is felmerült, hogy újra divatba jönnek a térd alatt elvágott bő nadrágok, ennek ellenére akkor ezt a trendet annyira nem is vettük komolyan. Jól láthatóan hiba volt, a New York-i trendek alapján komolyan át kell gondolnunk a bő nadrágokhoz való hozzáállásunkat, mivel érezhetően ez a vonal váltotta a szűk farmert, a fehér pólót és motorosdzsekit a szezonban. A kilencvenes évek trendjei mellett a New York-iak beemelték ruhatárukba a hatvanas-hetvenes évek hippi irányzatát, a földig érő trapézfarmereket, a mintás maxiruhákat és kezeslábasokat is. Nagy meglepetésünkre divatban vannak még a babakék és a fehér blúzok, valamint menő tetőtől-talpig farmerben, illetve fehér és bézs összeállításokban utcára lépni a nyolc milliós metropolisban.

London

Az avantgárdnak és extrémnek kikiáltott Londonban idén mintha visszafogták volna magukat a magamutogatásban jó divatrajongók és eszük ágában sem volt megbotránkoztatni figyelemfelkeltő szereléseikkel az utcai divatfotósokat. Annál nagyobb hangsúlyt fektettek a részletekre, New Yorkhoz hasonlóan számos dizájnertáska és -cipő lett lencsevégre kapva a városban. A klasszikus londoni punkos vonal mellett idén egyre többen pózoltak a feltörekvő helyi tervezők elegánsabb ruhadarabjaiban, trendinek számítottak a kalapok, a farmerek, illetve az erdeibogyó-, valamint a bézs árnyalatok.

Oszd meg másokkal is!
Mustra