Őszi cipők: 10 ezer alatt is bevásárolhat

Minden ősszel rátör az emberre, hogy kéne szerezni pár új cipőt: egyrészt az előző évi addigra vagy kimegy a divatból, vagy unalmassá válik, vagy akár tönkre is megy. Szerencsére olcsón is pótolhatja a legalapvetőbb darabokat, és kicsit drágábban már minőségi bőrcipőket vásárolhat. És a kicsit drága is 20 ezer forint alatt marad. Részletek a hajtás után!

Asia Center

Az Asia Centerben stílusban nem sokat változott a felhozatal, de találtunk olyan üzletet, ahol a szokásos csillogó edzőcipőkön, magassarkúkon kívül voltak lakk Oxford-cipők, meg elegánsabb hasítottbőr csizmák is. Továbbra is kaphatók extramagas platform-csizmák, olcsó körömcipők, és 7-8 ezer forint körül magasszárú csizmák is, de a trendeknek megfelelő, vastagított talpú bakancsokat is megszerezhetjük 6990 forintért.

Deichmann

Árban az Asiához közelít a Deichmann és stílusban is egyre inkább: sok a bézs és fekete műbőr bakancs (különféle díszítésekkel) mellett csillogó Oxford-cipők, visszafogott műbőr magassarkúk és leárazott edzőcipők keresnek gazdát. Jó hír a nagyobb lábú nőknek, hogy találtunk 44-es női csizmát is!

CCC

A lengyel márka elindult a trendek után, azaz többféle vastag talpú bőr bakancs fogadja az embert az üzletben, és szőrös bokacsizmák is kaphatók 10 ezer forint alatt, igaz, azok lábon elég furcsán néznek ki. Itt is kaphatók edzőcipők, Oxford-cipők, utóbbiak 7-10 ezer forint közötti áron, és van néhány egész durva vadhajtás is, nézze meg a galériában!

Humanic

A Humanicban szép lovaglófazonú bőr bokacsizmákat találtunk, de ezeknek meg is kérik az árát. A drágaság itt ne tévessze meg, attól, hogy az egyik cipő csak 7 ezer, a másik viszont 27, simán lehet utóbbi is műbőr, szóval mindig nézze meg rendesen a címkéket!

Fast fashion

A H&M-ben még mindig nagy sláger a 3490 forintos mokaszin, és a sima fekete, művelúr bokacsizma is, melyért most 8990 forintot kell fizetnie. Neten és a Vörösmarty téren kaphatók valódi bőr bokacsizmák és fűzős cipők is, ezek nagyon szépek, és az áruk se hajmeresztő. A New Yorker a csizmáit-bakancsait egységesen 10.990 forintra árazta be, de mind műbőr és nem tűnnek túl hívogatónak. Az olcsóbb fast fashion választások közé tartozik még a Bershka, ahol ki lehet fogni velúrcipőt 18 ezerért (a Zarában nem ritka a közel 30 ezres ár), de ha tud várni a leárazásig, még jobban jár. Képek a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek