Őszi táskakörkép: már 3000 forintért tobzódhat a műbőrben

Ha a legalapvetőbb kiegészítőkről beszélünk, akkor egy nőnek szüksége van egy kis táskára, ami bármilyen helyzetben, akár egy hivatalosabb eseményen is megállja a helyét és egy nagyobb táskára, amibe aztán tényleg minden belefér – érkezett a válasz, amikor nemrég két magyar tervezőt is arról kérdeztünk, hogy mégis mik azok a darabok, amikkel mindenképpen rendelkeznünk kell. Persze azért mert van 2-3-4 alapdarab, ennél jóval több táska található a szekrényünkben, hiszen trendek jönnek és mennek, és egy jó kiegészítő sokat tud dobni egy összeállításon. Megnéztük, hogy mire számítson az, aki pár ezer forintért, esetleg egy picit többért bővítené a gyűjteményét idén ősszel.

Asia Center

Bár többségében még mindig ötezer forintért vagy annál olcsóbban vásárolhat itt táskákat, azért vannak drágább darabok, de fazonban és színben sem lehet ok panaszra. Ha a rojtokat nem csak a fesztiválok miatt kedvelte meg, ide mindenképpen érdemes betérnie, és ha a sok strassz vagy a lakk az ön nem annyira titkolt fétise, úgyszintén, de ha egy egyszerű fazonú, többrekeszes oldaltáska hiányzik csak, akkor 5500 forintért azt is kaphat itt barnában és feketében is, és ezek garantáltan nem mennek ki a divatból. 

CCC

Cipőért sokszor tértünk már be a márka valamelyik üzletébe, és egyszer sem csalódtunk, de nemcsak annak érdemes körülnéznie, aki új lábbelire vágyik, mert rengeteg táska is van. Ugyan nincsenek nagyon különleges darabok, nagyjából ugyanazokat a fazonokat találja meg, mint máshol, gondolunk itt például a steppelt hátizsáktól kezdve a merev falú, nagyobb divatmárkák kollekcióit idéző kézitáskákon át a most megint olyan divatos vödörtáskákig. És akár csak az Asia Centerben, a kamaszlányoktól kezdve a idősebb korosztály képviselőiig bárki megtalálja a számítását, és mindezt 10 ezer forint alatt. Ha kíváncsi arra, hogy a galériában szereplő táskákon kívül még mi minden található itt, akkor kattintson ide!

Humanic

Ide viszont akkor térjen be, ha hajlandó egy tízesnél többet fizetnie, mert bizony nem egy olyan műbőr táskát találtunk, aminek ennél egy picit többe kerül. Igaz, hogy nagyon szépek és van, amit elsőre bőrnek néztünk. Viszont ottjártunkkor volt egy akciós részleg is, ahol 3000 és 7000 forintért is látunk jól megpakolható bowling bageket. Honlapja ennek a márkának is van, de nincs fent a teljes kínálat, ahogy a termékek ára sem, de stílusok szerint válogatták össze a cipőket és táskákat, ami jó támpont lehet annak, akinek kell egy kis segítség a döntésben.

Deichmann

Semmi nem tenné boldogabbá, mint egy piros/vörös táska? Akkor irány az üzlet vagy a Deichmann online boltja, mert a köralakú oldaltáskát és pathwork shoppert is kaphat itt ilyen színben. Persze itt műbőr-túltengés van, de ezzel meg kell barátkoznia annak, aki ötezer forint környékén venne kiegészítőt. Persze nem kis szerencsével egy eldugott, nem annyira felkapott turkálóban kincsre bukkanhat, de nem mindenkinek van kedve a nehezebb utat választani. 

New Yorker

Egy egész falnyi nagy kézitáskát találtunk 4890, illetve 5990 forintért, de sokkal izgalmasabb volt a kínálat pár méterrel arrébb, jó, lehet, hogy a fekete műbőr hasitasira nem ez a legmegfelelőbb jelző, de a Pull & Bear egy korábbi kollekciójából ismerős neoprén hátizsák elég menő darab. Az apró táskáknak is nagy divatja van, bár nem mindenki tudja elképzelni, hogy fér el minden bennünk, amire a nap folyamán szükségünk lehet. Mindenesetre itt is van belőlük néhány divatosabb fazon, a kedvencünk egy borítékot idéző, piros színű darab, és ha nagyvárosi stílus helyett a hippisebb vonal jön be, van lyuggatott virágmintás oldaltáska is több színben is. 

H&M

Elég 15 percet sétálni az utcán, és biztosan szembe jön legalább egy olyan merevfalú, óriás kézitáska, ami itt vásárolt a tulajdonosa. Az új szezonban sem tűnik el a kínálatból ez a fazon, igaz, színben és egyebekben van valamennyi újítás. Ezek ára 10 ezer forint körül van, kivéve, ha egy bőrből készült darab kell, mert az 35 ezer forint lesz. Az üzletből egyébként a fekete vödörtáska a kedvencünk, de az online üzletben is nézzen körül, mert ott is vannak szemrevaló darabok. Azt mondjuk nem tudjuk, hogy mennyi talál gazdára az 60 ezres lakk és a 70 ezres steppelt hétvégi táskákból, de ez legyen a mi bajunk.

Még több fast fashion...

A Mango és a Zara egyértelműen verhetetlen a kiegészítőkben, főleg, ha valaki szereti a legutolsó divat szerint készült, különlegesebb darabokat, lásd a képen szereplő kiegészítőt, és persze hajlandó egy kicsit mélyebben a pénztárcájába nyúlni, valamint az sem zavarja, ha a termékinformációnál zavar támadhat az erőben. Meleg szívvel ajánljuk egyébként az F&F-et. Itt biztosan nem kap majd bőrből készült hátizsákot, de ők is próbálnak a lehető legszorosabban a trendek nyomában maradni, és az árak is pénztárca-barátat. Sajnos a honlapon kevés táska szerepel, de ha van a közelében egy Tesco Extra, akkor mindenképpen nézzen körül. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra