Rákaptak a fehér kosztümre a celebnők

Bár a vörös szőnyeges eseményekre a legtöbb celebnő estélyiben érkezik, mindig van egy-két híresség, aki szembe megy az árral és inkább kosztümöt húz (elég csak a múltkori Emmy-re és Tatiana Maslany szettjére gondolni).

Ez önmagában még nem lenne hír, viszont az elmúlt hetekben olyan sokan választották a fehér színű darabot, hogy úgy gondoltuk, az már megérdemel egy posztot. Mivel a fazonokat illetően hasonlóságokat véltünk felfedezni bennük, ezért párba állítottuk őket, innen pedig valószínűleg sejti, mi vár önre: szavazatával el kell döntenie, hogy kinek áll jobban!

Akik vettek alá felsőt

Kin jobb?

Jennifer Hudsonban és Hailey Baldwinben nem csupán az a közös, hogy mindketten hasonló áttetsző felsőt húztak a kosztüm alá, de az is, hogy mindezt a DKNY bemutatóján tették. A különbség csupán annyi, hogy előbbit a backstage-ben, utóbbit pedig az első sorban fotózták le. Hudson alakját kiemelte a magasított derekú nadrág, a lábaira pedig – talán nem annyira meglepő módon – egy fehér színű tűsarkú került. A monokróm szettre a lila rúzs és a kócos haj teszi fel a pontot. Baldwin egy bőszárú fazont választott, amihez barna színű magassarkú szandált húzott fel. Fura, mert egyébként semmilyen ékszert és még körömlakkot sem viselt. Úgy tűnik, tényleg a "tisztaság" volt a fő koncepció nála.

Akik ceruzanadrágban nyomultak

És itt?

Irina Shaykot a Porcelanose nyitóünnepségén fotózták le ebben a szettben: a hófehér szettet ő zöld színnel egészítette ki. Ilyen árnyalatú volt az egyébként méretes platformmal megáldott magassarkú cipője és az oldaltáskája is. Nem mondjuk, hogy nekünk nem tetszik az összhatás, de azt sem mondjuk, hogy odalennénk érte. Mindenesetre az arany ékszerekkel együtt nekünk már-már karácsony hangulatú lett az összhatás és az sem lenne őszinte, ha azt mondanánk, a smink természetesre sikeredett.

Naomi Campbell a Versace 2015-ös téli haute couture kollekcióját ment el megtekinteni hasonló szettben – mondanunk sem kell, ebben is csodálatosan festett a lassan 30 éve a szakmában lévő topmodell. Ő egy ezüstös magassarkút és egy hozzá passzoló clutchot vitt magával a bemutatóra és az ékszereket sem felejtette otthon: gyűrűből, nyakláncból és fülbevalóból is többet aggatott magára. Arcát hatalmas méretű napszemüveg takarta.

Akik bőszárú nadrágot választottak

Kinek áll jobban?

Utolsó párosunk az előző ellentéte: őket valószínűleg zavarta volna, ha a nadrág követi a lábuk vonalát, így egy lazább fazon mellett döntöttek. Rita Ora egy metálos szandált választott hozzá, amikor ellátogatott Tom Ford 2015-ös őszi-téli kollekciójának bemutatójára. Ehhez némileg passzolt a platinára szívott haja is, a túltolt szemfestéknél pedig jó pár fokkal volt okosabb döntés a dekoltázsba lógó decens aranylánc.

Robin Wright bár hasonló fazonú, de szaténos anyagból készült kosztümöt húzott magára, amihez pitonmintás magassarkút választott. Tudjuk, hogy a fehéret mindenki a feketével párosítja, de ezt a felsőt nem annyira érezzük most idevalónak – mondjuk ugyanez elmondható a marsala színű körmökről is. Önnek melyik tetszik jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra