Itt az új őrület a férfikonty után: fonott haj

Bár mi (és a világ jelentős része) már januárban eltemettük a külföldön man bun, itthon férfikonty néven futó frizurát, mégis 2015-ben lett igazán népszerű Magyarországon. Ha ön éppen mostanra növesztette meg a haját, előre szólunk: ne összecsomózva, hanem parkettafonásban hordja. A Buzzfeed szerint ugyanis ez lesz a legújabb őrület – és az Instagramot elnézve igazuk is lesz.

Ahogy a szakállnál is, hiába állították sokan, hogy nem trendből csinálják, hanem mert a stílusuk része, a legtöbben azóta megszabadultak tőle és visszatértek a csupasz archoz vagy a borostához. Hasonló történt a férfikontynál is és bár a #manbraid (férfifonat) címkére keresve több ezer találatot dob az Instagram, mi azért bízunk benne, hogy azért akkora sláger csak nem lesz, mint az elődje. Ezt részben mondjuk alátámasztja azt, hogy a fotók közül majdnem mindegyik lakáson belül készült – a képek tanúsága szerint utcán nem nagyon mutatkoznak vele a férfiak, csak otthon próbálkoznak.

Nekünk egyébként pont azt az időszakot juttatja eszünkbe, amit legszívesebben elfelejtenénk: a 2000-es éveket, amikor népszerű volt például Sean Paul is, aki hasonló frizurával nyomult.

Nicolas. 21. (@onnicosgram) által közzétett fénykép,

Önnek bejön ez a frizura? Esetleg férfiként erre a pillanatra várt: végre nem nézik ki fonott hajjal és beleolvadhat majd a tömegbe? Akkor kattintson itt lent a MENŐ gombra! Ha viszont bízik abban, hogy ez csak átmeneti hóbort és nem lesz divat, esetleg elképzelte a férfiak hajkoronát a fonatok kibontása után, akkor bökjön a CIKI-re!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2278) (2439) Ciki!
Mustra