Félvállas ruhák estje volt az Emmy

Sok minden történt a 67. Emmy gálán, Jon Hamm például négykézláb vette át a díját, volt nő, aki smink nélkül érkezett, Sofia Vergara tökéletes testére pedig megint ugyanolyan estélyit húzott, mint mindig: és volt nyolc színésznő, aki úgy döntött, újra divatba hozza a félvállas felsőmegoldást.

Még a 2000-es évek elején öntöttek el minden boltot az aszimmetrikus felsők, melyeknek volt egy komolyabb felfutása, majd – mint minden gyorsan terjedő trend – hamar cikivé is váltak. Az Emmy gála estélyijei azonban azon kívül, hogy a celebnők egyik vállát szabadon hagyják, szerencsére nem nagyon emlékeztetnek a gagyi félujjas pólókra.

 

Lady Gaga például egy érdekes oldalfodorral tette különlegessé megjelenését, míg Melora Hardin és Samira Wiley élénk színű, pelerinnel kombinált estélyit húzott a gálára. Nazanin Boniadi és Louise Roe fehérben gondolkodott, de nem tették jól: sokkal jobban mutatnak a fekete aszimmetrikus ruhák. Kedvencünk Jennifer Morrison, aki fekete-fehér, tökéletes szettet öltött magára, legkevésbé pedig Trace Lysette nude koktélruháját kedveljük – de ez csak a mi véleményünk, szavazza meg, ön szerint ki a legszebb a nyolc színésznő közül! A galériában megtalálja a ruhák márkáját és azt is, melyik színésznő neve honnan lehet ismerős!

Ki viseli legjobban az aszimmetrikus ruhát?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra