Kvíz hardcore Kanye West-rajongóknak

Randy Brooke / Europress / Getty

A napokban bemutatták az elég sok pénzből is csak csövesnek öltöző Kanye West "Yeezy" névre keresztelt, Adidas-nak tervezett kollekcióját. A fotókat elnézve rögtön eszünkbe jutottak a fél évvel ezelőtti ruhadarabok: akkor West harisnyába dugott volna mindenkit és ez most sincs nagyon másképp. A hasonlóság nemcsak nekünk, de a Bustle-nak is feltűnt és adódik a kérdés: milyen divatról beszélhetünk akkor, ha valaki ugyanazt adná az emberekre 2016-ban is, mint egy évvel korábban?

A DailyMail beszámolójában arra is kitért, hogy a show-t az utolsó pillanatban rakták össze – talán egészen addig azon gondolkodott a rapper, vajon mekkorát fog égni azzal, ha szinte ugyanazt mutatja be, mint idén februárban. Ismerve a rajongókat, valószínűleg ez a kollekció is hamar készlethiányos lesz, így az eladásokat nézve sikerélménye lehet Westnek – tervezői szempontból viszont már kevésbé. Félretéve a filozofálgatást, készítettünk egy kvízt: a 2015 februári és a pár nappal ezelőtti, 2015 szeptemberi bemutatóról lát benne képeket, és azt kell eldöntenie, hogy melyiket látja éppen!

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek