Menő vagy ciki a hangszórós hátizsák?

Perez/x17Online.com / Northfoto

Nem mindennapi hátizsákot villantott a Black Eyed Peas egyik alapítójaként ismertté vált Will.i.am a minap a Los Angeles-i repülőtéren. A kígyóbőr vállrésszel piacra dobott uniszex darab különlegessége a sokszög forma, valamint a beépített hangszórók, amelyek feltételezhetően működnek is. A trendi hátizsák valószínűleg annak a háromszög alakú fekete hátizsáknak a továbbgondolása, amit a negyven éves zenész cége, a saját fejlesztésű, mesterséges intelligenciával foglalkozó i.am + dobott piacra a tavalyi évben.

A több zenei díjjal kitüntetett popsztár a tavalyi Salesforce konferencián debütált teches divat- és dizájn-cégével Kaliforniában, ahol nagy érdeklődéssel fogadták a márka hangfelismerő és hangutasításokra reagáló programját, valamint okos-óráját, a Pulst. Sőt, a zenész már akkor arról beszélt, hogy reméli, a következő futurisztikus hátizsák kollekciója távirányítós lesz majd. Hát erről a képről sajnos nem derül ki, hogy sikerült e továbbfejleszteni az ötletet, de mindenesetre mi is szívesen repkednénk hasonló kiegészítővel a hátunkon.

Nézze meg közelebbről is, majd szavazzon!
Nézze meg közelebbről is, majd szavazzon!Perez/x17Online.com / Northfoto

A fehér bőrrel bevont hátizsák áráról sajnos nincsenek információink, az is lehetséges, hogy még csak egy prototípusról van szó. Mindenesetre gagyi, beépített töltővel felszerelt hangszórós hátizsákokat az eBay-en már 40-60 dollár (kb. 11.269-16.900 forint) között lehet venni. Sőt, a Youtube-on olyan videóra bukkantunk, amin megmutatják, hogy hogyan dobhatjuk össze a hangszórós táskát házilag. Ön mit gondol a találmányról, menő vagy inkább ciki, mert olyan érzést kelt önben, mintha egy Boombox kazettás magnót cipelne a hóna alatt? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1687) (1407) Ciki!
Mustra