Kinek áll jobban különkiadás: Velencei Filmfesztivál

Jó régen volt olyan posztunk, ahol a celebnők ruháit a kifutós verziójukkal állítottuk párba. Ezért úgy döntöttünk, hogy a Velencei Filmfesztivál legjobb szettjei mellett mutatunk három olyan hírességet is, akik valamelyik divatház felismerhető ruhájában vonultak fel a nemrég végződő fesztivál vörös szőnyegén. Kasia Smutnia, Alessandra Ambrosio és Juliette Binoche a hajtás után!

Kasia Smutnia Valentinóban

Ki a jobb?

Kasia Smutnia a Valentino 2015-ös őszi-téli kollekciójából választott/kapott egy olyan ruhát, ami minket valamiért a pillangókra emlékeztet. Az irizáló rózsaszín, menta és lila színekben pompázó darab tökéletesen passzolt a 36 éves színésznő sminktónusához, aki az Everest című film premierjére igyekezett benne. A fülébe hangsúlyos fülbevaló, az ujjára pedig egy decens gyűrű került - sajnos a ruhahossz miatt a cipő nem látszódott.

Az olasz divatház modelljén teljesen hasonló ruha volt (Julette Binoche például átalakítást kért) és a libbenésnek köszönhetően látszik a cipő is: egy ezüst színű magassarkú szandált adtak rá. Ékszert nem kapott, viszont a frizurája egész csinos lett, nem? Egyébként ha Valentinónak hihetünk, akkor az idei őszt natúr vagy "no smink" sminkben töltjük.

Alessandra Ambrosio Philosophy di Lorenzóban

És itt?

Alessandra Ambrosio kicsit darkosra vette a figurát, amikor ebben az esélyiben jelent meg a fesztivál első napjaiban a Spotlight premierjén. A ruha azért is különleges, mert az alsószoknya olyan rövid, hogy konkrétan bugyinak tűnik - a lábakat pedig csak egy vékony sifonréteg takarja. És ez jól is van így, ugyanis a Victoria's Secret angyalnak semmiféle takargatnivalója nincs - ez egyaránt igaz a testének alsó és felső részére is. Utóbbit egyébként V-kivágással tette közszemlére, a korallos körmök és fura színű rúzson kívül pedig csak ezüst ékszereket aggatott magára.

A modellen nem sok változást látunk - talán annyi, hogy rajta egyáltalán nincs ékszer. Úgy tűnik, itt kizárólag csak a kisugárzás dönt majd!

Juliette Binoche Armani Privében

Na jó, és itt?

Amikor megláttuk Juliette Binoche-t, először egy sellő ugrott be a szettjéről. Talán nem is csoda: a zöldes-lilás anyagból szövött ruha extra fényt is kapott - így tényleg olyan, mintha pikkelyek borítanák az 51 éves színésznő testét. Ez nem feltétlenül jelenti egyébként azt, hogy rossz lenne az összhatás - amin egyébként sokat dob az a dekoltázs, ami a modell szettjén nem látható. Bár alig látszik, Binoche egy fekete platformos magassarkút vett fel a ruhához.

Az Auth Csilla-frizurával kifutóra küldött modell ruhája kizárólag a nyakkivágásban különbözött Binoche-étól, illetve abban, hogy - valószínűleg a fényeknek köszönhetően - itt sokkal jobban kijöttek a színek. A divatház valószínűleg a "ha lúd, legyen kövér" elvet követte, ugyanis egy neonpink rúzst is dobtak a manökenre, aki kiegészítők közül egy kézitáskát cipelt magával, a lábaira pedig balerinacipő került.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek