Horogkereszt alakban rakott csizma miatt hisztizik a nép

Látja a képen a horogkeresztet?

Áll a bál Valentinóéknál. Az olasz divatházra most egy rosszul elhelyezett minta miatt szálltak rá az önérzetes divatmániások. Történt ugyanis, hogy Instagram oldalukra kitettek egy Celia Birtwell textiltervező által megálmodott csizmát – vagyis pontosabban két párat –, mely a 2015-ös öszi/téli kollekció része.

 Ámde a 4.6 millió követő egy része az ágyon heverő, rózsákkal teleszórt csizmák láttán rögtön nácizni kezdett, ugyanis szerintük a nácik által használt horogkeresztet formázza a négy csizma. Így jár, aki hülyékből él, mondhatnánk, meg hátez nem Magyarország, ahol nyugodtan lehet menekültekkel viccelődni, senkit nem érdekel – tehenénk hozzá. A Daily Mail cikke szerint mindenesetre sokan számon kérték a divatházat, hogy miért is tették ki a képet ellenőrzés nélkül, míg mások szerint annak ellenére, hogy horogkeresztet ábrázol a kép, attól még jól néz ki a csizma. 

A cég szóvivője a Femail magazin megkeresésére elmodta, hogy bár ők nem látták bele azt, amit a követőik, mivel nem akarnak senkit megbántani, és tiszeletben tartják mások érzéseit, ezért törlik a bejegyzést. 

Ez a kép a Valentino Instagramjáról eltűnt azóta. De azért ha rákattint, megjelenik a divatház oldala.
Ez a kép a Valentino Instagramjáról eltűnt azóta. De azért ha rákattint, megjelenik a divatház oldala.
Oszd meg másokkal is!
Mustra