Akkor és most: pop up üzlettel ünnepel a tízéves USE Unused

A USE Unused márkát egy hajszállal több mint tíz évvel ezelőtt, 2004-ben alapította Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András. Az akkori egyetemi barátságból végül világhír lett – a márka pedig úgy döntött, egy retrospektív jellegű pop uppal ünnepli a születésnapját. A másfél hétig nyitva tartó üzletben az elmúlt 10 év újragondolt ruhái mellett lehetőség lesz az őszi-téli kollekció megtekintésére és az előző tavaszi-nyári darabok akciós áron történő megvásárlására is. A Sas utcai showroomban jártunk.

A USE Unused nemcsak filozófiájában és minőségben vált nemzetközivé az elmúlt évek során, de fizikailag is: ezt bizonyítja az ázsiai és a tengerentúli terjeszkedés, illetve a berlini divathéten aratott sikerek is. Többek között ezt is szeretné megünnepelni a márka a szeptember 10-én induló, (R)evolution 360° névre keresztelt eseménysorozattal is, aminek része a Sas utca 16. szám alatt található ideiglenes boltnyitás is. Még a nyitás előtt ellátogattunk a showroomba, ahol megnéztük az előző kollekciókból kiválasztott népszerű darabokat. Egy részüket fel is próbáltuk, egy másikat pedig a régi lookbook fotója mellé tettünk – a végeredményt megtalálja a galériánkban.

A kabátok, ruhák, blézerek, nadrágok, táskák és ékszerek részben régi "valójukban", részben viszont átgondolva jelennek meg a boltban – az egyik közülük a culotte nadrág, ami a 2012-es kollekcióban kapott helyet, viszont 2015-re annyira népszerűvé vált, hogy a tervezők indokoltnak tekintették a felelevenítését. (Ha nem tudja, mi az a culotte vagy mivel hordja, itt kaphat segítséget.) A kabátok jellemzően 40-50, az ingruhák 25-30, a blúzok 18-22, a ruhák és blézerek 30-35, a nadrágok és szoknyák pedig 25-35 ezer forintba kerülnek majd. Jó hír, hogy a USE Bag DC Comics vonalát 20 százalékos kedvezménnyel veheti meg ebben a másfél hétben.

Az utcafronti üzlet mellett két helyszínen lesznek még rendezvények: a showroomban megtekinthető és előrendelhető a USE Unused 2016-os tavaszi-nyári női és férfi kollekciója, a teraszból pedig egy lounge helyiséget alakítanak ki, ahol kávéval várják a márka iránt érdeklődőket.

Hol? Budapest V. Kerület, Sas utca 16. | Mikor? 2015. szeptember 10-20. 10:00-18:00

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra