Döntse el ön, hogy a pizzás tangánál látott-e már rosszabbat!

A Huffington Poston találtuk meg a pizzaszelet mintájú tangát, aminek az a lényege, hogy már a fehérneműjével is rákészülhet az esti fergeteges bulira, vagy csak feldobhatja a napját. A partibugyi pizzás mintával kapható és úgy néz ki, mintha egy szelet szalámis pizzát tett volna a lába közé, ami úgy látszik, elengedhetetlen esemény egy igazán jó buliban, vagy mindenkit jókedvre derít, ha ilyet hord. 

Ha azt hinné, hogy mindez csak úgy egy sima, kicsit furcsára sikerült mintájú bugyi, mindenfajta mögöttes tartalom nélkül, akkor most elmondjuk a tanga üzenetét, merthogy a Hufftington Post szerint van neki. A Kickastarteren keresnek támogatókat az Evrythng Pizza megálmodói, hogy elindulhasson a tömeggyártása a pizzás csodának, de ott nem találtunk mögötte mély filozófiát, csak annyit, hogy miért ne szerethetné valaki annyira a pizzát, hogy bugyiként hordja. Ezzel szemben a Huffington Post szerint egy pizzás bugyi azért jó viselet, mert ez lehet a kis titka, például mikor prezentációt tart a főnökének és csak ön tudja majd, hogy közben milyen vicces az alsóneműje. Ettől azt kellene gondolnia, hogy a világ csakis annyira komoly, amennyire komollyá teszi és ettől majd elmúlik a szorongása és a feszültsége. 

Ha ön is szeretne egyet, akkor elég 10 dollárral, vagyis 2800 forinttal támogatni őket és már kap is egy bugyit, addig pedig döntse el, hogy az ön prezentációs képességén is egy pizzás bugyi javítana a legtöbbet, hogy ettől érezné-e magát jobban bulikban, vagy hogy szimplán jobb lenne-e az élete, ha lenne egy szalámis pizzás tangája, vagy úgy hülyeség az egész, ahogy van?

Kickstarter
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1358) (1328) Ciki!
Mustra